Ha a rendőrség lefoglal egy előfizetéses telefont, addig fizetnem kell az előfizetést feleslegesen?
Van egy kisebb vétség, a rendőrség lefoglalt egy előfizetéses telefont, ami nem az enyém, csak éppen nálam volt. A szolgáltató mondta, hogy le lehet tiltani, majd feloldani..de annak nagyobb a költsége, mint ha 6 hónapig folyamatosan fizetnénk az előfizetés díját.
Ilyenkor mit lehet tenni? Meg lehet sürgetni, hogy vissza adják? vagy csak nyögni csendben a havi költséget..? esetleg valami kártérítésre lehetne kötelezni a rendőrséget? Vagy az inkább felejtős, mert úgy még rosszabbul járnék én, mert az én nyakamba varrnák azt is, vagy esetleg egy súlyosabb büntetést kapnék?
Mellesleg az ügyhöz semmi köze a kérdésben szereplő telefonnak, és sim kártyának.
Akkor mit csinálnak vele?
Nincs nálunk, akaratunk ellenére vették el. Szerintem lefoglalták.
Mégis fizetni kell a díját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!