Milyen esélyekkel indulunk neki 23. -ának? Lesz balhé?
Figyelt kérdés
2009. okt. 19. 12:38
2/13 anonim válasza:
Én igen !
Vagyis nem balhét akarok hanem FORRADALMAT !
3/13 anonim válasza:
Én nagyon örülnék már végre egy nyugodt, balhéments nemzeti ünepnek.
Ennek ellenére, úgy gondolom, hogy nem ússzuk meg kisebb balhé nélkül.
4/13 anonim válasza:
Valszeg az MSZ(M)P megint küld ki horogkeresztes karszalagos provokátorokat, akiket majd látványosan le lehet tartóztatni.
5/13 anonim válasza:
Megint küld majd a titkosszolgálat molotovkoktélos idiótákat akiket lehet mutogatni a tévében. A nemzeti oldal pedig ismételten gondolkodás nélkül bele fog sétálni a provokációba.
7/13 anonim válasza:
...miértis lenne balhé ?... mi az a 23-a...
majd minden körbe lesz keritve dupla gordonnal , tudod a tojásdobó távolság miatt és igy nem lesz semmi , minden fekete ruhásnál lesz nagy fekete ernyő és igy mehetsz ünnepeni.Én nem megyek!
8/13 anonim válasza:
Hogy ne lenne. Sajnos nemzetünk nagy része szánalmas szájhős kis pöc5ökből áll. Megint megcsinálják a fesztivált, mint mindig. Bárcsak a kormány küldené őket, akkor tudnám, hogy ők a hülyék és nem a Magyarok de sajnos ez nem így van.
9/13 anonim válasza:
Előszőr azt hittem hogy 10-20 10:58 és 10-20 19:52 csak viccelnek, de látom nem. Télleg itt tartunk? Nemár ez így nagyon nem jó.
10/13 anonim válasza:
Nem nem tarunk itt csak az emberek szeretik az összeesküvéselméleteket, hogy ne derüljön ki a saját hülyeségük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!