Ha egy rendőr meglát pl. a Milenáris parkban (Budapest), vagy akárhol egy tekert cigarettát szívni, akor mit tehet? (többi lent)
Figyelt kérdés
Tehát akár egyből bevihett drogtesztre? v "megmotozhat" hogy van-e nálam vmi. illegális? v esetleg szétszedeti a cigit hogy mi van benne? v vmi. egyéb?
A lényeg, hogy tehet-e valamit ellenem ha a hatás még nem ütött be? (ha fü van benne... :) )
2013. júl. 9. 00:35
11/17 anonim válasza:
Zetas: tisztában vagy azzal, hogy a motozás pontosan mit takar?
12/17 anonim válasza:
A kérdező felvázolt egy szituáviót. A rendőr meglát valakit teker cigarettát szívni akkor megteheti e,hogy megnézi hogy fűves teker,vagy dohánnyal tekert,bevhieti-e drogtesztre,csupán azért mert meglátja,stb.
Egyébként csak simán cigarettánál nem visz be,de megteheti. Ha közel ér,megérzi a szagot,akkor bevisz. ÉS látszik hogy nem fújod ki egyből,az lehet gyanús,ami miatt közelebb megy,megérzi a aszagát és bevisz.
13/17 anonim válasza:
Pontosan, először én is félreértettem a tekert dolgot, de így van, ahogy leírtad. Azért kérdeztem meg, hogy tudja-e mi az a motozás, mert a motozásba beletartozik a testüregvizsgálat is!:D
14/17 anonim válasza:
Igen " ruházat átvizsgálás" talán pontosabb.
15/17 ZETAS válasza:
Igen tisztában vagyok vele.
és igen, bevihetik ő(ket) testüregmotozásra.
17/17 anonim válasza:
Azért a tekert cigi meg a vicces cigi között van egy icipici illat béli különbség. A gyepes blázt már messziről érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!