Mit szóltok a pintéri két hét alatt rend lesz kampányhoz? Most újabb traffipaxosokkal bővül a rendőrség állománya :D
Én válaszolnék, ha lenne értelme a kérdésnek.
Pintér nagyon sok mindennel megbukott már, ez nem kérdés. Én fent voltam mikor a tűzoltók, és a rendőrök kifütyülték, és nem engedték szóhoz jutni.
Ha újabb traffipaxosokkal bővül a rendőrség állománya, akkor több rendőr lesz.
Ha utánanéztél volna, akkor tudnád, hogy fix traffipaxokat fognak telepíteni országszerte, és ennek semmi köze nincs a rendőrség állományához. Pont az a cél, hogy ne kelljen a rendőrnek traffizni, hanem automatikus rendszeren működne a fix telepített. Emellett kifejlesztik hozzá a priorálást is, tehát körözésben is néz.
A sebességmérésnek és a Pintér ígérgetéseinek pedig nincs köze egymáshoz.
Rend kellene a közlekedésben és a közrendvédelemben is.
Nos,a válasz ok,a kérdés elírva,traffipaxokkal akart az lenni.
De nem értem miért ilyenekre költenek elsősorban.Közbiztonságban van mit fejlődni egyes településeken.
Minden bírságból befolyt összeg megy az államkasszába. Jelenleg azért működik még egyáltalán, mert azt a minimumot sikerül a fenntartásra költeni.
Ha mindenki betartaná a közlekedési szabályokat, akkor valószínűleg nem sok bevétel lenne, de jutna több idő a bűnfelderítésre.
A fix traffipaxok egyébként közbiztonsági célt is szolgálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!