Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hogy élnek meg a rendvédelmi...

Hogy élnek meg a rendvédelmi dolgozók a havi 90 ezerből?

Figyelt kérdés

Még a rendőr okés is, mert zsebrebírságol, de egy tűzoltó?

De a rendőr is, ha tisztességes akkor, hogy jön ki belőle?

Főleg, h akik vannak ismerőseim nem úgy látom, h éheznének vagy bármi.

2013. júl. 1. 17:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
2 diplomás tanárként pont ugyan ennyit keresek.
2013. júl. 1. 21:03
 22/27 A kérdező kommentje:

Ott van, h írtam, h van a tisztességes fajta.

Nem általában értettem.

2013. júl. 2. 12:29
 23/27 anonim ***** válasza:

Kedves Bucsek!

De igen zsebre is bírságolnak,meg korruptak és nem hallottam ezt,hanem saját szememmel láttam.Így igaz.

Biztos van kivétel,de hidd el,hogy a rendőrök visszaélnek a hatalmukkal.

Te nagyon nem ismered még a rendőrséget vagy pedig még gyerek lehetsz és nem tudod a dolgokat felfogni.

2013. júl. 2. 21:03
 24/27 anonim ***** válasza:
83%

"Kedves Bucsek!

De igen zsebre is bírságolnak,meg korruptak és nem hallottam ezt,hanem saját szememmel láttam.Így igaz.

Biztos van kivétel,de hidd el,hogy a rendőrök visszaélnek a hatalmukkal.

Te nagyon nem ismered még a rendőrséget vagy pedig még gyerek lehetsz és nem tudod a dolgokat felfogni."

Rendőr vagyok, és már nem gyerek. Tessék megnevezni, és eltávolíttatni a testülettől azt, akit láttál. Ez mindaddig aljas vagdalózás, a lefizetéshez pedig 2 ember kell.

Nem tudom felfogni, igen. Én még soha nem raktam el pénzt, a kollégáimat sem láttam még soha, akkor miért ne lennék felháborodva azon, hogy azt hiszik, hogy minden rendőr pakolja a pénzt.

Van pár bizonyosan, de az olyat fel kell nyomni, nem pedig szidni kollektíven mindenkit.

90eFt-ból nagyon jól tudom milyen megélni, nem is olyan régen volt annyi a fizetésem. Pont úgy éltem meg belőle, mint mindenki aki 90eFt-ot keres, sehogy.

2013. júl. 2. 21:27
 25/27 A kérdező kommentje:

Jól van akkor szenvedjél, nevetséges vagy, h szándékosan félreérted a kérdést aztán meg játszod az eszed.

Vicc.

2013. júl. 2. 21:31
 26/27 anonim ***** válasza:
86%

Nem értettem félre semmit. Elemezhetjük is:

"Hogy élnek meg a rendvédelmi dolgozók a havi 90 ezerből?"

(Hogy él meg 90eFt-ból egy rendőr, tűzoltó, mentős)

"Még a rendőr okés is, mert zsebrebírságol, de egy tűzoltó?"

(A rendőr nem is baj ha annyit keres, mert zsebre bírságol, téged inkább a tűzoltó érdekel)

Mi ez ha nem degradálás, és gyanúsítgatás? Én nem magyarázom félre, magad írtad.

Másrészt felteszel egy pozitív kérdést, ahol el lehetne mondani, hogy elég nehezen élünk meg ebből a pénzből. De ha hozzászól egy rendőr, és kritizálni meri, hogy azt miért kellett odaírni, hogy a rendőrnél okés, akkor meg már sajnáltatom magam.

Ki ért meg benneteket gyerekek?

2013. júl. 2. 22:00
 27/27 anonim válasza:

Na jólvan tegyük tisztába a dolgokat!

Először is, a kérdés valóban rosszul lett megfogalmazva a kedves kérdezőnk által ,mivel negatívan diszkriminálja a tiszta zsarukat.Szóval Bucsek ezt ne vedd magadra,senki nem rád és tisztelt kollegáidra célzott, akik egész biztosan tisztességesen végzik munkájukat ,mint a magyar dolgozók nagy többsége. Bár az igazat megvallva valóban akad rendőr aki visszaél ugymond hatalmával.

Másodszor," Hogy élnek meg a rendvédelmi dolgozók a havi 90 ezerből?" Hogyan,hogyan?? talán ugy mint bárki más,a házi néni,szomszéd jóska vagy anyám kínja...ilyen hülye kérdést..mintha egy bolti eladó nettó 500 -at vinne haza..

Harmadszor, első válaszoló:gratulálok értelmes hozzászólásodhoz,nemkülönben ahhoz hogy nemcsak vigan megélsz míg építkezel is .Bizonyára valamiféle polihisztor , útszéli filozófus lehetsz ha ilyen méretes baromságok áramlanak ki a lepénylesődön.

Ne érts félre ,nem hiszem hogy a pénz boldogabbá tesz,vagy hogy pl mindenkinek milliókat kellene keresnie,de nekem ne állíts olyan böszmeségeket hogy aki 90 ezer ft-ból(ami a te káthavi nettód) nemtud megélni az bizonyára nagy pancser lehet . Ebben az esetben igen sok pancser él országunkban.

(Nem beszélve arról ha valakinek netalántán még gyereke is van... )

Gratulálok te degenerált flepnis.

Negyedszer , A 15. válaszoló írta hogy 80 e ft-ot keres diplomával. Ugy gondolom (nem kötöszködni akarok ,ne értsen senki félre) nem mindegy milyen az a diploma.Mert ugyebár valljuk be a művelődésszervező és mechatronikai mérnök is diplomát adó szakok.Nem mindegy milyen keresett a szóbanforgó diploma, ha valakin teszem fel egy könnyebben elvégezhető diplomával rendelkezik ,lehet nem lesz olyan keresett a munkaerőpiacon.

2013. júl. 7. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!