Arcszeszért is megbüntetnek vezetés közben?
Ezt komolyan kérdezed?
Akár hiszed, akár nem nálam már volt erre példa.
Baleset helyszíne, kiér a rendőr, szonda. Az ember közli, hogy persze megfújja, nem ivott. Szonda fújás, majd jön az érték 0.02mg/l. (Ez kb olyan, mintha meginnál 1 teáskanál sört.)Kérdezem, hogy használ-e valami alkohol tartalmú szert? Mondja, hogy igen, pár perce nyomott a szájába szájsprayt, és már nyújtja is a dobozt. Tényleg alkohol tartalmú volt, ezért mondtam neki, hogy a törvény lehetőséget biztosít az ismételt fújásra 10 percen belül. (ez csak 0.10mg/l alatt lehetséges.) Másodjára 0.00-át fújt, így nem számít ittas vezetőnek.
Arcszeszből nem szivárog a véráramba kimutatható érték.
91%! Én is kinézem belőled, hogy fogalmad nincs néha miért szólsz hozzá valamihez, amihez halvány lila gőzöd sincs. Szerizlek én is.
ne felejtsd a konyakos meggyet a rumos kokuszgolyot és a többi finomságot , hahiszed ha nem vannak akik odaérve egy zsurra kétszer is meggondolják hogy vegyenek-e pár szemet
röhej :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!