Mano111 kérdése:
Üdv a mai nap neteztem s egy erotikus oldalt hotot be bezártam kimentem mikor bejöttem levolt tiltva a gép s eljárást inditanak ha 72orán belűl nem fizetek 25ezret iel masterkardos kártyával mit tegyek?
Figyelt kérdés
Valaki járt màr igy?#l.aku
2013. jún. 27. 16:54
1/15 anonim válasza:
Egy kamu rendőr vírus lenne? [link] egy ilyen?
2/15 A kérdező kommentje:
Igen nagyon hasoblit rá majdnem ugyanez.:-(
2013. jún. 27. 16:56
3/15 anonim válasza:
Itt van ez lesz szerintem az, ugyanis itt is 25K -t kell fizetni. Képekkel van illusztrálva, hogy csökkentett módba kell indítani a gépet, és rendszer vissza állítást kell végezni.
4/15 anonim válasza:
Úgy tűnik most ez terjed, tegnap is volt kérdés hasonlóról.
5/15 A kérdező kommentje:
Igen ugyan ien köszönöm a gyorsVàlaszokat megnyugodtam kicsit ;-)
2013. jún. 27. 17:12
6/15 eNerdzsy válasza:
Indítsd újra a gépet "csökkentett módban" és futtass le egy víruskeresést. Ha ez valamiért nem sikerülne akkor próbáld visszaállítani a gépet egy korábbi állapotra a rendszer visszaállítás funkcióval.
Ha egyik módszer sem válik be akkor telepítsd újra a gépet de NE UTALJ PÉNZT a csalóknak, akik a vírust a gépedre küldték!
7/15 A kérdező kommentje:
Köszi pénz bem is akartam utalni.de egy kérdés hohy bekapcsolom a géper mit nyomjak meg hogy behoza a bot menűt vagy hogy kiqdja a csökentet mód lehetöséget?
2013. jún. 27. 17:40
8/15 A kérdező kommentje:
Xd rájöttem hogy kell ;-)
2013. jún. 27. 17:57
9/15 A kérdező kommentje:
Sajnos csökentet modban is behuza ezt a sz....t. :-( bekapcsolom a gépwt s egyböl azt hoza be semit nem enged csinálni ..:-(
2013. jún. 27. 18:32
10/15 anonim válasza:
Na ezért nem árt tartani egy pendriveról bootolható rendszert/livesticket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!