Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ezt tényleg megtehetik a...

Ezt tényleg megtehetik a rendőrök?

Figyelt kérdés
Ahányszor motorra ülök lemeszel pár helyi kék,kiszúrják a V2 est,és a bőrdzsekit és egyből jönnek villogtatni a hosszú kezüket. Ez még nem lenne probléma,de amikor összejövünk a klubbal és többen egymás mellet motorozunk,akkor átkutatnak,fegyverekért, drogért,és mindig kapjuk a fenyegetéseket hogy ha mégegyszer meglátnak minket motorozni akkor ilyen meg olyan illegális csoportosulásért ennyi meg ennyi ezer per fő bírság. Azért mert colorban motorozik egymás mellet/mögött egy baráti társaság? Ezt tényleg megtehetik,vagy csak pattogtak?

2013. jún. 19. 23:07
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

kinél jelentsem fel őket? legközelebb amikor éppen a nyeregtáskámban turkál én meg falhoz vagyok állítva,miközben valamelyik nyelestojáshimbáló ferdehajlamú kollégája taperol,megkocogtatom a vállát hogy

Hé hé capitano,irnál egy feljegyzést magad ellen? Köszike.

Ha baj van életemben nem hívtam rendőrséget. Ami igaz,hogy Supermant se,mert ő most németben van. Ha baj lenne, Dugót vagy Falatkát hívnám.

2013. jún. 20. 20:50
 12/17 anonim ***** válasza:
52%

"Ez egy kicsit tényleg soknak tűnik. DE. Annyira szeretem, amikor itt "pintérbérenceztek". Viszont ha baj van, akkor mégsem Supermant tárcsázzátok, igaz???"

Valóban nem, viszont ezt úgy írtad mintha pintér csahos ebeit tárcsáznánk. Megnyugtatlak őket sem.

2013. jún. 22. 06:32
 13/17 anonim ***** válasza:

panaszt kell tenni, fent van az emailcíme a megyei főkapitánynak.

Tisztelt CíM!

Tárgy: rendőri intézkedés elleni panasz

Azért írom ezt a levelet, mert a helyi rendőrök (név) folyamatosan zaklatnak bennünket. Eddig 12 alkalommal állítottak meg bennünket motorozás közben és félelemkeltő magatartást tanúsítottak.

az első alakommal 2013.03.11 én: ez és ez történt

az második alakommal 2013.03.11 én: ez és ez történt

az harmadik alakommal 2013.03.11 én: ez és ez történt

az negyedik alakommal 2013.03.11 én: ez és ez történt

az ötödik alakommal 2013.03.11 én: ez és ez történt

stb.

Kérem intézkedését, mert itt és így nem lehet élni

köszönöm

2013. júl. 1. 08:05
 14/17 Salamon Bálint ***** válasza:

Rendőrségi zöld vonal panaszbejelentéshez: 06-80-204-830

Elég csak azt bejelenteni, hogy mikor, hol és milyen azonosítószámú rendőr milyen intézkedést tett, ami zaklató vagy jogtalan.

2013. júl. 23. 15:49
 15/17 anonim ***** válasza:
Csak pattognak a kisköcsögök.
2013. okt. 29. 11:13
 16/17 anonim ***** válasza:

"Viszont ha baj van, akkor mégsem Supermant tárcsázzátok, igaz???"

Hát kit? Pintér csaholó kutyáit?

2013. okt. 29. 11:16
 17/17 anonim ***** válasza:

Ez egyszerű: azért állítanak le ilyenkor titeket, mert szabálysértést követtek el azzal, ha egymás mellett motoroztok. Illetve a balesetveszély is fenn áll, és én sem vállalnám be, hogy efölött szemet hunyjak!

És akkor mondhatjuk, hogy jó fejek voltak, hogy nem büntettek!

2014. jan. 18. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!