Ezt tényleg megtehetik a rendőrök?
kinél jelentsem fel őket? legközelebb amikor éppen a nyeregtáskámban turkál én meg falhoz vagyok állítva,miközben valamelyik nyelestojáshimbáló ferdehajlamú kollégája taperol,megkocogtatom a vállát hogy
Hé hé capitano,irnál egy feljegyzést magad ellen? Köszike.
Ha baj van életemben nem hívtam rendőrséget. Ami igaz,hogy Supermant se,mert ő most németben van. Ha baj lenne, Dugót vagy Falatkát hívnám.
"Ez egy kicsit tényleg soknak tűnik. DE. Annyira szeretem, amikor itt "pintérbérenceztek". Viszont ha baj van, akkor mégsem Supermant tárcsázzátok, igaz???"
Valóban nem, viszont ezt úgy írtad mintha pintér csahos ebeit tárcsáznánk. Megnyugtatlak őket sem.
panaszt kell tenni, fent van az emailcíme a megyei főkapitánynak.
Tisztelt CíM!
Tárgy: rendőri intézkedés elleni panasz
Azért írom ezt a levelet, mert a helyi rendőrök (név) folyamatosan zaklatnak bennünket. Eddig 12 alkalommal állítottak meg bennünket motorozás közben és félelemkeltő magatartást tanúsítottak.
az első alakommal 2013.03.11 én: ez és ez történt
az második alakommal 2013.03.11 én: ez és ez történt
az harmadik alakommal 2013.03.11 én: ez és ez történt
az negyedik alakommal 2013.03.11 én: ez és ez történt
az ötödik alakommal 2013.03.11 én: ez és ez történt
stb.
Kérem intézkedését, mert itt és így nem lehet élni
köszönöm
Rendőrségi zöld vonal panaszbejelentéshez: 06-80-204-830
Elég csak azt bejelenteni, hogy mikor, hol és milyen azonosítószámú rendőr milyen intézkedést tett, ami zaklató vagy jogtalan.
"Viszont ha baj van, akkor mégsem Supermant tárcsázzátok, igaz???"
Hát kit? Pintér csaholó kutyáit?
Ez egyszerű: azért állítanak le ilyenkor titeket, mert szabálysértést követtek el azzal, ha egymás mellett motoroztok. Illetve a balesetveszély is fenn áll, és én sem vállalnám be, hogy efölött szemet hunyjak!
És akkor mondhatjuk, hogy jó fejek voltak, hogy nem büntettek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!