Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha 0.35-öt fújtam, abból...

Ha 0.35-öt fújtam, abból lehet baj?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, megállítottak a rendőrök, a személyimet elkérték, majd azt mondták, hogy fújjak. 0.35-öt fújtam, de aztán vissza adták a személyimet. Viszont még megkérdezték, hogy hova járok suliba, ki az igazgató és az osztályfőnököm és meg mondtam ebből lehet gond?

2013. jún. 16. 00:48
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Na nekem ez lenne a gond. Eléggé komolyan veszi az iskola ahová járok az ilyen dolgokat, már csak az lehet a szerencsém hogy nem szólnak róla a rendőrök. De hát istenem ki nem csinált ilyet 16 éves korában? -.-'
2013. jún. 17. 18:05
 12/16 anonim ***** válasza:

Helyi rendeletek általában tiltják a közterületen való alkoholfogyasztást, de ha akkor nem mondtak semmit, akkor később se lesz baj belőle.

Amúgy kötelező igazoltatni azt, akit megállítanak.

2013. jún. 17. 18:19
 13/16 A kérdező kommentje:
Mivel még csak most fújtam először nem tudtam pontosan hogy mit fognak csinálni... De nem láttam hogy felírták volna az adatokat vagy valami. Meg nem úgy nézett ki, hogy nagy ügyet csinálnának belőle.
2013. jún. 17. 20:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Akkor úgy tűnik, hogy megúsztad.
2013. jún. 18. 11:59
 15/16 A kérdező kommentje:
Meg gondolom már szóltak volna róla az iskolában ha meg tudták volna.
2013. jún. 18. 14:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha nem azon érek hogy sétálva meghuztad a vodkás üveget akor nem max a kiszolágáló üzletnek ha rá tudják bizonyitani hogy ot veted..
2013. jún. 20. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!