Fog börtönbe menni? Sos. Tovább lent
Figyelt kérdés
van egy ismerosom tibb mint 5évet ult de kevesebvet mint10.kb 1év8honap kedvezménnyel ki engedtek.most meg ez a kedvezmény alatt van1év se telt le még.volt egy kocsmai verekedése.elvitték a rendőrok.most lessz a biroság.mennyit kell meg börtőnbe lennie ha most lecsukják?hozzateszem h akivel verekedet elég zuros gyerek es a testvere rendor.fog bortönbe kerülni?#börton
2013. jún. 3. 23:47
2/7 anonim válasza:
Igen. És mint visszaeső, most már jóval több időre.
3/7 ZETAS válasza:
Az, hogy rendőr a testvére ma már inkább súlyosbító, mint enyhítő körülmény.
A garázdaság/testi sértés mikéntjét kell kivesézni. Ha sértegették ismerősöd és téged és ebből alakult ki a tettleges magatartás, akkor az másképp jön le a bíróság előtt, mint ha ismerősöd kezdeményezi a "balhét".
-Ehhez bizonyítani kell tanukkal ki mit tett és mondott a másiknak. Azt, hogy miként vidselkedett a sz.helyen. Miként viselkedett a rendőri intézkedés alatt.
Bármily hihetetlen az államnak már nem érdeke, hogy az ilyen piti vagányokat bezárja. Még büntetett előélettel is sztem vagy megrovást, vagy pénzbüntetést kap mert ez garázdaság szabálysértési esete.
4/7 A kérdező kommentje:
tegyuk fel jani az ismerosom es geza akivel bajba keveredett.geza utott elosszor aztan csak jani.ez se szamit?
2013. jún. 6. 18:34
6/7 A kérdező kommentje:
ezek utan mennyit kaphat?
2013. jún. 6. 22:12
7/7 ZETAS válasza:
Nem rajtam múlik.
Én 90 nap közmunkát adnék neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!