Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Rendőröktől kérdezem: Mik a...

Rendőröktől kérdezem: Mik a feltételei hogy rendőr lehessek?

Figyelt kérdés
14/f vagyok most végzem el a 7. osztályt és szüleim szerint én már nem leszek: elég rosszak a jegyeim, fizikiailag nem vagyok valami nagy sportos alkat. Azért szomorít el mert már 7 évesen eldöntöttem ezt ezért gépen is szinte mindig rendőrös játékokkal játszok "kárpótlásul". Lehet még esélyem?

2013. jún. 3. 20:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
87%

Utolsó, az ok, hogy jelentkeztél, de még senki nem tudja, hogy felvették-e, mert ez csak júliusban, vagy augusztusban derül ki.

Kérdező, persze, hogy sikerülhet, még fizikailag is felhozhatod magad, nem vagy lemaradva semmiről.

Akik meg a rendőröket gúnyolják, majd supermant hívják, ha bajban lesznek...

2013. jún. 10. 12:22
 12/14 anonim ***** válasza:
Na, azóta eltelt 5 év, végül rendőr lettél? :D
2018. jún. 12. 12:19
 13/14 A kérdező kommentje:

Végül nem. Kijártam egy szakgimit, annak ellenére, hogy pár rendészetire jelentkeztem, és egy párra fel is vettek volna, csak messze volt, és úgy döntöttem maradok itthon. Meg azóta annyira elromlott a szemem (-5), hogy szóba se állnának velem

Szóval most 19 évesen próbálom eldönteni mi a jó anyámat akarok csinálni az életben :D

2018. júl. 17. 00:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Sok sikert ;)
2018. szept. 29. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!