Szerintetek melyik szakaszt mérte a trafipax?
Ma az m0-áson haladtam Szentedre felé és az Auchannál van egy felhajtó ahol 80-as sebességkorlátozás van. A 80-as tábla után álltak a rendőrök egy 50 méterrel. Valószínűleg igazoltattak egy autóst mert volt ott egy személyautó is, de volt kint a rendőrautó előtt egy, szerintem trafipax amit éppen nem kezelt a rendőr hanem attól kb 3 méterre állt és a kollegája felé nézett hátra. Nos az a kérdésem lenne, hogy a trafipax tud autómatikusan is üzemelni? Tehát felteszem nem kell hozzá kezelő, csak be kell indítani és az mér folyamatosan, vagy kell hozzá? A másik kérdésem pedig hogy szerintetek melyik szakaszt mérhette? a 80-as korlátozás utáni szakaszt vagy az előtte lévő 110-es szakaszt, mivel én későn vettem észre a trafit és a 80-as tábla vonalában kb 95-98 KM/h-val mentem.
Lesz belőle 30 ezres büntetés? Gondolom sokszor szokta arra felé mérni, én sajnos nem tudom mert nem sűrűn járok arra, szóval elsősorban azok véleményre vagyok kíváncsi akik mindennap arra járnak. Előre is köszönöm szépen a válasszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!