Találkoztál már tisztességes és becsületes rendőrrel Magyarországon?
Bocsi hogy bele pofázok de engem kiraktak a testülettől egy másik országban mert rászáltam a tápszeresekre és mindenki tudja hogy a parancsnokom és az apja nyakig benne van .Majd két éve autóbalesetem volt és korházba vittek mert megrepedt a bordám az öv miatt majd kéthónap mulva megtoltak egy 20 assal mert a rendőrségiszakértő megálapította nemvoltam bekötve mivel nembarnult meg és nem nyult meg az övem 50km nél és nemér semmit az orvosi papír mikor fellebeztem ugye kutya nemeszi meg a kölykét nekik adtak igazat mert 8 napon belül kel nekik írni de én 65 napon belül kaptam meg a végzést majd apósom feljelentette a volt vőjét mert elkaptuk hogy 300 ezer forint értéket ellopott aszöllőben majd könyörgött nekem a rendőr ne tanuskodjak ellene mer jó barátja,3 dokit ismerek akik mindennap tök részegen vezetnek és röhögnek hogy nekik lehet mert jó ismeretségük van a rendőrségen,a haverom 1 éve halálra gázolt egy kétéves gyereket és a főnökének komoly ismeretsége van megúszta egyhónapőra bevonták a jogsiát azóta 3 szor karambózott és semmi gond.Az após mostani vőjét rajtakapták b etörésközben és televolt lakása lopott cucokka fizetett az öreg 3 millát és mindenvádalóll felmentették . Szigetváron5 éve kitépték traktorral a bank autómatát és kiszurták a rendőrautók gumiaitt netudjanak utánnuk menni mainapig beszélnek róla mindenki tudja ki volt a fő nök ebbe egy szigetvári rendőrnyomozó majd a multéven rajta kaptak egy orvadászot és lelőtte ezért a két erdészt eggyikük meghalt .ugyan az arendőr nyomozó embere tette az elkövetőtt lecsuktaák de a rendőr sérthetetlen ha te 50 helyett 60 al mégy megbasznak ha rendőr haverod van mehetsz 200 al és elfordulnak én a nevelt fiamnak adtam egy pofont mert vicből csinált 400 ezer forintos kárt a kocsimban az annyának azt mondja nyald ki a seggem de rühes k oviba suliba nyafognak a nevelők hogy debil a gyerek erre egy pofért feljelentett az após ágyasa igységből és két év felfügesztettet kaptam meg kétévig hurcoltak mint egybünözőtt.
Na ezekután mond hogy a dolgukatt végzik rengeteg embert ismerek aki szerint kikéne végezni az összes rendőrt ők irányitják abünözőket aháttérből
"De találkoztam olyannal akinek igen csak megtetszett a betörő tolvaj kiskoru lány s csodák csodája még olyan házkutatási jegyzőkönyv is készült amin senki nem volt jelen ÉN meg állitólag nem vagyok 100-as csak szórakozok a rendőrséggel"
Ez finoman mondva is füllentés. A házkutatásra nem egy ember megy ki, hanem egy csapat, amely legalább 5 főből áll, és vannak közöttük rendőrök (legalább 3 fő), és hatósági tanúk (legalább 2 fő), a tanúk pedig NEM rendőrök, azaz szervezeti összefonódás sem nagyon lehet.
Ezek után képtelenség egy olyan jegyzőkönyvet megírni, amelyben egyszerűen nem szerepel az elkövető.
Jó lenne ráfogni, hogy pedofil volt a házkutatást végző rendőr, és persze egy rendőr esetén még akár igaz is lehetne. De egy egész pedofil csapatot kiküldeni házkutatásra - na erre még személyesen Pintér sem lenne képes.
Elhiszem, hogy le akarod járatni őket, de találj már ki valami valószínűbbet!
Nem hittem, hogy írok még ide, de a kérdést látogató szerveknek üzenem, hogy nektek nem a senkinek sem ártó faluvégi fröccsös-bicós Pistabát kéne 30E-re büntetni, hanem a 10x-esen büntetett szamurájkardos jogsi nélkül rajkodó kolompár rómeók lekapcsolása LENNE A MUNKÁTOK!
Csak az valahogy nem annyira akaródzik/sikerül...
Néhány "ostoba" civil szerint, egyszerűen csak be vagytok tőlük (és az ombudsmantól) sz@rva és ezért inkább rajtunk élitek ki magatok.
Persze ez biztos nem igaz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!