Milyen lámpát használtak?
Húh,köszönömszépen.
Ezek mellett a reflektor sima gyertyafény :D
Elég kemény árak vannak.
Nekem ezt tetszett meg hirtelen :D
800m távolság. nem semmi :)
Am olcsóbban nincsenek ilyenek?
Használtat lehet venni?
Ha összeveted a MAg Lite csúcsmodelljét a még izzós MAGChargert és a LED-es csúcsmodellt ég és föld különbség van a kettő között. Van mindegyikről adattábla. A forgalmazó adatai is jól mutatják, hogy a LED-es NEM JOBB!!!!
A LED-nek tökéletesen jó fénye van viszonylag nagy távolságra. A fénye is "szebb" ezért világosabbnak látod. De nem véletlenül nem használnak vadászatra és nagy területekre ilyeneket. Az izzós még mindig messzebb visz. Persze nem az elemes alapok, hanem az akkus, magasabb feszültségű.
Dolgoztam határőrként az integráció előtt, és nagyon nem mindegy milyen lámpád van. Rendőri munkához mindegy, de vannak szakterületek amihez nem.
Jók a hagyományos izzós Maglite chargerek, főleg az örök élet garancia miatt, és a tartóssága, akkumulátora teljesítménye miatt.
Én vettem egy jó LED kislámpát. Ezeket az előnyöket tapasztaltam: nem csörög az akkumulátor benne, kisebb, zsebre rakható, könnyebben állítható a fényszórás, nekem sokkal erősebbnek tűnt.
Persze a céges Magliteok már a sok használat miatt vesztettek a képességeikből, ezt nem vitatom.
Hátránya: Nem dobom a menekülő után, mert pár dekagramm, a STOP hatása is rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!