Ellopták a nyakláncom. Mit tegyek?
Már több hete hogy nincs meg a nyakláncom.Biztosan tudom hogy a szobámban a szekrényre tettem, pár napig nem is figyeltem csak 5-6 napra rá feltűnt hogy nincs ott.
Az egyik nap elmentem délután és pár óráig nem voltam otthon, a kaput nem zártam be, valószínűleg itthonról lopták el.
Hogyan tegyek feljelentést?-Nincs képem se más információm a nyakláncról...
Kedves kérdező!
Lehet értesíteni a rendőrséget, akik ismeretlen tettes ellen lopás gyanújával indíthatnak eljárást, de sajnos így, hogy nincs semmilyen olyan hasznos információ, amit megoszthatna a rendőrséggel a láncról, sajnos nem hiszem, hogy várhatna eredményes nyomozást.
De hátha nem is lopták el! Természetesen nem feltételezem, hogy ne tudná eldönteni, hogy ellopták-e a láncát vagy nem, de előfordul (főleg, ha más egyébként nem tűnt el), hogy az ilyen tárgyak beesnek bútorok alá, közé, mindenféle résekbe vagy beszívja őket a porszívó, így talán feljelentés tétele előtt érdemes szétszedni még egyszer a lakást.
Ha van gyermek a családban, azt is érdemes lehet kedvesen, de határozottan megkérdezni a láncról, gyakran előfordul, hogy gyerekek tüntetik el az ilyen dolgokat, nem azért, mert lopósak lennének, hanem mert szépek, csillognak stb. (én magam anyukám egyik láncát anno azért tüntettem el egy hétre, mert az egyik játékautómat tudtam vele húzni :)
"Az egyik nap elmentem délután és pár óráig nem voltam otthon, a kaput nem zártam be...
az ára 200-220 ezer forint..."
Leckének jó lesz.
van egy képem, amikor az egyik ismerősömnek a nyakába van...
nemtudom hogy ez mennyire hasznos.
szétszedtem, felforgattam mindent, sajnos nincs meg...
gyerek nincs a házba :)
Más nem tűnt el? Kutatás nyoma nem volt a házban?
A megtalálására ha valóban valaki besurrant, akkor nem sok esély van.
nem értem mitől lenne kamu...
nem, nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!