Előfordulhat, hogy egy házi őrizetest őrző rendőröknél géppuska van?
Nem is olyan messze a házamtól van egy házi őrizetes tag, akit már nagyon sok ideje őriznek, mindig ott áll egy rendőrautó, van ott mobil wc is meg egy lakókocsi is nekik, és tegnap a késő esti órákban éppen jött ki a retyóból egy rendőr, és egy géppuskának látszó eszköz volt a hátán.
Persze nem kizárt,hogy rosszul láttam mert sötét volt, de valami biztos volt a hátára rakva, én fegyvernek láttam, de a tévedés jogát fenntartom.
Nem tudom miért lenne rá szükség, ezért a kétely.
Azt hiszem Te kevered a géppuskát a géppisztollyal (gépkarabéllyal).
A honvédségnél egy szakasz minden katonájának van géppisztolya, géppuska meg 2-3....
Valószínűleg rosszul láttad. Deha mégis gépkarabély volt, akkor meg biztos megvolt rá az oka. Speciális rendőri egységeknél minden további nélkül elképzelhető szerintem.
Géppuska kizárt, azt legalább ketten viszik, egyedül rohadt nehéz, meg aztán az nem is olyan, hogy előkapják aztán már lőnek is vele, ilyet csak a Terminator tud, meg Rambo, illetve Chuck Norris, de ez utóbbinak elég, ha csak a töltények megvannak, mert puszta kézzel is a rosszfiúk után dobálja őket. :))
"Lényegtelen,hogy keverem e vagy sem...nem ez a kérdés."
Szerinted lényegtelen, ugyanakkor épp ez a kérdés légyege, hiszen géppuskát háziőrizetnél egészen biztos hogy nem láthattál, ugyanakkor karabély előfordulhat.
A kérdés lényege az,hogy lehetett e nála nagyobb fegyver mint egy maroklőfegyver pisztoly vagy ahogy tetszik.
Ha azt kérdezem,hogy miért rendőrök kísérik a BKV ellenőröket akkor normális ember tudja,hogy a közterületesekkel keverem és nem kezd el okoskodni,hogy "Há' géppuska nem is fér be a wc be, né' má' de okos leszek most kiforgatom a kérdést"
A normális emberek normális válaszait pedig köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!