Magyarországon ha lenne egy komolyabb bankrablás, lenne olyan felkészültsége, mint az USA-nak?
Elöször is: Nem akarok bankot rabolni! Nem vagyok bankrabló! Se semmilyen ismerősőm nem akar. (legalábbis nem tudok róla...) És nem vagyok bűnöző! Tisztelem a törvényt!!!
Néztem régebben a TV-ben valamelyik csatornán, egy az USA-ban történő bankrablásról, volt egy dokumentumfilm. És mutatták, hogy bankrablásnál, pillanatok alatt az egész környéket rendőrők voltak lezárva az egész területet. És nem sokkal később jött a különleges erő a S.W.A.T. Meg hogy milyen felkészültségük van a rendőrőknek. Részben golyóálló rendőrautó....stb. És akkor gondolkoztam el. Ha, ne adj Isten! M.o.-n lenne egy ilyen. akkor a rendőrségnek lenne ekkora felkészültésge. Fegyverei, kommandósai. Mert nem emlékszem, hogy volt-e M.o.-n komolyabb bankrablás, túsz ejtés...stb. És mégis, mit tudna tenni a rendőrség ha ilyen történne. Mert gondolom, a M.o.-i rendőrségnek nincs akkora ereje, mint az U.S.A-nak.
Hogyne lenne!!
Nekünk még sokkal jobb mesterlövész és különleges kommandóink vannak csak az átlagember nem tud erről mert nem mutogatják őket a tv ben!
Írd be ezt a googlebe Neutron bevetésiek, vagy E.S.U.
Vagy nezd meg a youtubon
http://www.youtube.com/watch?v=SSXKV3leGbE&feature=PlayList&..
http://www.youtube.com/watch?v=Uq7kJ24KlLg&feature=PlayList&..
Amugy ne higgye bárki is hogy az Amerikai rendőröket jobban tisztelik mint itt... Nem tisztelik őket ott sem hanem félnek tőlük mert oylanok a törvények hogy sokkal több visszaélést meg tudnak csinálni büntetlenül következmények nélkül mint itt!!
Pl milyen az amikor egy anyukát a gyerekei előtt sokkolóval lőnek le mert nem engedelmeskedik?
Meg csomószor megverik az embereket a rendőrök ott, és a végén nem történik semmi mert el van tusolva..
Nem úgy van mint itt hogy bemész aztán látleletet veszel meg inygen kapsz ügyvédet!! Ott átlépnek rajtad a korházban ha nincs biztosításod nemhogy látleletet vegyenek!!
Úgyhogy tegye össze mindenki a kezét hogy nem Amerikai!!
15:52
ez nem humorkategóriás kérdés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!