Ilyenkor mitcsinálnak vele?
Ki kell fizetni,ennyi.
Ha nincs rá pénze,kell valami jó ismerőstöl kérni kölcsön és,ha fizut v akármit megkapja akkor visszaadja az ismerősnek.
Én is úgy csináltam egyszer.
Amúgy nem csukhatják le,mert arrol a bíróság dönt és olyat még életemben nem hallottam,hogy ítélethozatal előtt lecsukták volna valakit.
Ítélet lesz a bíróságon és majd a bíró megmondja,hogy szabadságvesztés v ffügesztett v pénzbünti stb.
Ha nem súlyos a bűn ,kizártnak tartom a lecsukást.
Ha jol értelmezem a barátnöd nyáron elkövetet valamit amiért le is tartoztaták,és függetlenül a nyári dologtól,ismét csinált valamit amiért viszont nem(ez valoszinüleg csak egy szabálysértés lesz).szoval 1.Nem a rendörség dönt,ök csak szabálysértéseknél határozák meg hogy mekkora összegre büntetik,amit közmunkával,vagy részletekben is fizethet. A Biróság dönt ha büncselekményt követ el!
8 nap volt neki arra hogy befizese, vagy elmenjem közmunkára,vagy részletfizetést kérjen.Ha ezek közül egyiket sem tete meg akkor valószinüleg 30 nap elteltével fog a rendörség küldeni levelet,hogy mivel nem fizette be,igy ennyi és ennyi napra börtönbe kell mennie.És nem nem vonják össze a nyári dolgával.
3.a szabálysértés és a büncselekmény nem ugyan az! Tudni kell elöször is hogy nyáron mért tartoztaták le, de valoszinü ha feltételesen kiengedték nem olyan hüde nagy dolog,és valoszinü hogy a nyárit majd egy ejnye bejnyével megussza ha nem vissza esö.
És legvégül egy jó tanács: KERESS MÁS BARÁTNÖT!!!! (a te kor osztályodban)FIATAL VAGY MÉG AHHOZ HOGY ELRONTSD AZ ÉLETED!!!
SZÜLEID EGYÉBKÉNT MIT SZOLNAK HOZZÁ HOGY ILYEN EMBEREKKEL BARÁTKOZOL???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!