Köteles vagyok válaszolni az osztrák rendőrnek, mikor azt kérdezi, mit csinálok Ausztriában?
Figyelt kérdés
Ha pl vásárolni vagy dolgozni járok ki, és megállít, jogában áll rákérdezni, mit csinálok ott kint? Szerintem ez eszméletlen pofátlanság, magyartól ilyet még sohasem hallottam, hogy mit csinálok a környéken stb. Van, akit az osztrák rendőr le is ellenőriz, hogy tényleg dolgozik-e. Mi közük ehhez úgy mégis?2013. márc. 6. 10:03
11/13 anonim válasza:
Adhattam volna azt a nagyon egyszerű választ is, hogy semmi nem tiltja, hogy a rendőr beszélgessen valakivel...
12/13 anonim válasza:
Köteles vagy, ugyanis jogában áll a rendőrnek megkérdeznie (nem csak Ausztriában, Magyarországon is) az úti célod, ott tartózkodásod okát. Bár nem tudom miért háborogsz, ugyanis ez 1 egyszerű szóval megmagyarázható: átutazóban vagyok, itt dolgozom, itt élek, látogatóban vagyok stb.stb. Szóval ne háborogj, te mentél az ő országába, nem fordítva, így ha ő közbiztonsági célból megkérdezi hogy mit keresel ott, akkor egyszerűen válaszolj. De egy becsületes rendőr Magyarországon is megkérdezi hogy hová tartasz, és hol voltál. De tényleg vicces, hogy te mész egy idegen országba, és még háborogni mersz. Tipikus magyar mentalitás....
13/13 sni válasza:
persze, hogy háborog! Itt utálják a bevándorlókat, azt kérdezik, minek jöttek ezek ide, akkor képzeld el, az ilyenek miatt pontosan ugyanezt mondják rólunk Ausztriában! Ha meg más országba mész, szerintem felejtsd el a magyar szokásokat, hogy bárkinek visszabeszélhetsz, mert ott rohadt gyorsan tudnak olyan intézkedést csinálni, ami miatt itthon sírnál a jogvédőknek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!