Melyiket éri meg elvégezni?
Hogyne. A TEK-et nem erőltetném mert egyértelműen a FIDESZ agyszüleménye és lehet, hogy a következő kormány megszünteti és a feladatkörét átveszi a rendőrség más egysége (lásd.: amit az NNI-vel csináltak).
AH:
Kihalásos alapon lehet bekerülni. Van zászlós meg tiszti beosztás. A jelentkezés folyamatos de általában nem veszik fel a jelentkezőt (én 2X jelentkeztem, egyszer felhívtak, egyszer levélben közölték, hogy nem tartanak igényt a szolgálataimra). Amúgy ez is egy tipikusan "rámegy az idegrendszered" meló. Sok bunkó alezredes, unalmas, szürke irodai meló egy szocreál épületben.
Én a helyedben a sima rendőrségi tiszti pályát céloznám meg.
Amúgy Zrínyis múlt:
Egyszer testnevelésórán az összes értékemet ellopták és találd ki, hogy ki volt a hibás az elvtársak szerint? Én. Mert nem zártam el (nincs zárható szekrény). Feljelentést akartam tenni, hívtak is egy külsős rendőrt és felhívtak valami szolnoki százezredest, ment az "igen parancsnokúr, hogyne parancsonkúr" majd közölték, hogy nem lesz feljelentés csak ismeretlen tettes elleni fegyelmi. Ergo eltusolták a tettes javára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!