Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Zsaruk, szerintetek ti közutál...

Zsaruk, szerintetek ti közutálatnak örvendtek? Ha igen, akkor alaptalanul?

Figyelt kérdés
2013. febr. 26. 20:38
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

"Ha valaki előítélettel fogad, ismertség nélkül az ne is számítson arra, hogy a legnagyobb türelemmel segítsen neki a rendőr."

Ha ez tényleg így van, akkor nincs helyed a cégnél.

Neked az adóforintjaikból téged eltartó állampolgárokat kell alázatosan szolgálnod és nem az önérzeteddel kell foglalkozni.

Ha előítélettel fogadnak, valószínűleg van alapja, amiről valamelyik kollégád tehet.

Már ne is haragudj, de mi lenne, ha egy orvos mondaná, hogy ha valaki előítélettel fogadja, akkor a beteg vessen magára, ha félrekezeli, vagy nem a legnagyobb körültekintéssel jár majd el a műtétnél...

Ez a baj a közszolgákkal, hogy még mindig a Kádár-rendszer posványában élnek, miszerint az állampolgárok vannak hivatalért és szerveiért, nem pedig fordítva.

2013. jún. 1. 11:29
 12/33 anonim ***** válasza:
45%

"6Sandor válasza:

A közúti balesetek több mint 90%-át józanok követik el. Semmi köze a piálásnak a balestekhez, kivéve ha valaki csontrészeg."

Van erről valami statisztikád is, vagy csak hasraütés?

2013. jún. 1. 11:29
 13/33 anonim ***** válasza:
Sándor az elsőt elfogadom a második mondatoddal azonban nem értek egyet. Akire azt mondják ,hogy piás volt az a szakzsargon szerint ivott,de alkoholos befolyásoltság alatt nincs ugyan, de a körülményeket figyelembe véve okozhatta. Szerintem ez olyan a közúton,hogy nem az időjárási viszonyoknak megfelelően közlekedett.
2013. jún. 1. 16:54
 14/33 anonim ***** válasza:
48%

Engem nem tart el senki az adóforintjaiból, én munkabért kapok ami után adózok, ugyan úgy mint az egészségügyi dolgozó, tűzoltó, MÁV dolgozó, NAV alkalmazott stb. Egy állami tulajdonú munkahelyen dolgozom.

Azt nem te mondod meg, hogy alkalmas vagyok-e a szolgálatellátásra, hanem a főnökeim és a pszichológus.

Ha tetszik ha nem senkitől nem várok alázatot, és én sem leszek az, de ha valaki felesleges bejelentéseket tesz, vagy nem tud ember módjára viselkedni, az ne csodálkozzon, ha megbüntetik, vagy elmagyarázzák neki, hogy máskor ilyen baromságot ne jelentsen be.

2013. jún. 1. 23:52
 15/33 anonim ***** válasza:

12-nek

"2007-ben 150 halálos, 1023 súlyos és 1681 könnyű sérülést okozott az ittas vezetés. Az idei első negyedévben az ittas vezetők okozta balesetek aránya valamelyest csökkent, és az átlagos 13 százalékhoz képest most 10 százalék körül mozog. A rendőrség abban bízik, hogy a megelőzés segít, és például a JÓFEJ kampány hatására is ebben az évben még lejjebb tudják szorítani az ittas vezetők és a balesetek számát.

"

[link]

2013. jún. 2. 02:25
 16/33 anonim ***** válasza:

Szóval ez az ittasvezetős üldözősdi csak pénzbeszedés + rengeteg ember megalázása bűnözővé nyilvánítása 90%-ban olyanoké akik még soha nem csináltak balesetet. Ha senki nem inna vezetés közben lehet 2%-al lenne kevesebb a balestet, de ebben van a lé. Nem a bűnözők üldözésében. 1 üveg bor miatt még senk nem csinál balesetet. Esetle Buci aki 2 óvegre tol még egy üveg töményet + némi kábítószert.

Dovsztojevszkij Bűn és bűnhődés. A fiúk 90%-ban nem a bűnt üldözik. Nem lehet a kiskertbe veteményezni mert a kissebbségiek leszüretelik. De a maffiózók inkább pénzbehajtással foglalkoznak nem pedig bűnüldözéssel.

2013. jún. 2. 14:50
 17/33 anonim ***** válasza:

Emlékszem még amikor a beépített pótféklámpa miatt büntetett meg a maffiózó. Ma pedig azért büntet ha nincs. Ha holnaptól hozna egy törvényt a parlament, hogy a balesetek 90%-át a józan vezetők okozzák ezért tilos, röh

ögve bírságolnák halomra abszcinens polgártársainkat. Hányingerem van a társaságtól. Fényes nappal világítani kell, had melegedjen a föld klímája, így az adókon keresztül jobban boldogul a költségvetés. Ha holnaptól tilos lenne azért gyűjtenének lét.

2013. jún. 2. 23:18
 18/33 anonim válasza:
57%

rendőr vagyok, igen, nem szeretnek minket. Sosem traffiztam, vagy ilyesmi, baleset-helyszínelőként dolgozom. ha egy társaságban bevallom, hogy rendőr vagyok, általánosítanak, hiszen nem úgy mutatkozok be, hogy "Horváth Zelmira, baleset-helyszínelő."

Azt elismerem, aki korrupt, azt elítélik. rendben. De én, és azok akik velem egy munkakörben dolgoznak, igazán szép munkát végzünk. Mi érünk ki először a balesetek helyszínére, van, hogy újra kell éleszteni valakit, ami nagyobb lélekjelenlétet igényel, nem egy ember köszönheti nekem az életét. A legnagyobb baj az, hogy a civilek nagy százaléka nincs tisztában a feladatunkkal, avyg bármivel, ami körülvesz minket, így alaptalanul vádolnak, ahelyett, hogy megismernék azt, amiben mi élünk.

Üdv.: Egy baleset-helyszínelő vidékről

2013. júl. 10. 11:00
 19/33 anonim ***** válasza:

Az előítéletről:

1, Kádár-érában, mint minden diktatúrában a rendfenntartó szervek általános közutálatnak örvendtek0, mert nem az embert védték, hanem a rendszert az embertől

2, gengszterváltás után érezhető volt egy enyhülés és bizalomnövekedés a rendőrség felé

3, 2006 egy mérföldkő: a rendőrség soha nem szenvedett ekkora bizalomvesztést, nem érte ekkora presztízsveszteség.

Családomban is volt rendőr, és sose haragudtam rájuk, viszont 2006-ban egy világ omlott össze bennem...

Azóta más szemmel nézek rájuk.

A korruptságot, bunkóságot meg lehet bocsátani, viccet lehet belőle csinálni, de az embertelen, ráadásul kéjjel végzett brutalitás és hazaárulás már rettentő súlyos bűn. Ezt nemigen bocsájtják meg a magyarok.

Magyar vértől pirosló egyenruhát nem lehet csapvízzel lemosni.

2013. júl. 10. 15:07
 20/33 anonim ***** válasza:

Mondod ezt úgy, hogy csak a Rebisz volt fent, meg később pár megyei század.

Bucsek meg itthon volt Bucsekfalván, őrizte a rendet.

Most el kell ásnom magam, mert nekem is rendőrség felirat van a pólómon?

2013. júl. 10. 17:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!