Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőrök miért védik az...

A rendőrök miért védik az embereket, ha azok mindig szidják őket és jog is olyan, hogy a rosszakat védi?

Figyelt kérdés

2013. febr. 11. 13:40
1 2
 11/15 ZETAS ***** válasza:

Segítőkészségben nagyon vegyes a kép.

Akkoriban, amikor megölték B. Katát egy ismerősöm rokona eltűnt Tokaj környékén és megkért a Facebookon, hogy ha van jó kapcsolatokkal rendelkező ismerős, akár fizet is a család, csak kerüljön elő mihamarabb és gyorsítsák a keresést. Jobb híján a huszonegynéhány rendőrismerősnek dobtam egy levelet. Akik felléptek a Facebookra és posztoltak, tehát a levelet is nagy valószínűséggel elolvasták, 2 kivételével mind válaszoltak! Többségében a helyi kapitánysággal történő -ilyen mód- kapcsolatfelvételt javasolták, akinek pedig volt arra contact se tudott már segíteni, mert harmadnap meglett a holttest. Tehát igen segítőkészek voltak ebben az esetben.

Az ellenkezőjére nem mondok példát, mert megint én leszek a főqeci és kiosztanak privátban:)

2013. febr. 13. 04:28
 12/15 sni ***** válasza:
100%
nem vagy az! :) én már megszoktam, és én is tudok negatív példát, sajnos van ilyen! Csak az általánosítást nem szeretem, de hát a rosszabb példa gyorsan terjed, a jó meg sehogy! :)
2013. febr. 13. 07:50
 13/15 melanminna válasza:
100%

Szerintem van rendes rendőr, meg bunkó rendőr. Van aki megvéd, van akitől meg kell védeni. Nekem olyan szituációm nem volt még, amikor negem védenek meg. VOlt már rá szükségem, de nem tették. Akkor csalódtam. És utólag már hiába van panasz kezelő szerv, teljesen felesleges. AZ ember inkább el akarja felejteni, nem ügyet csinálni belőle.

De van rendes cigány, meg tolvaj magyar is.

2013. febr. 14. 08:39
 14/15 sni ***** válasza:
ez találó hozzászólás volt, 100%! :)
2013. febr. 14. 11:15
 15/15 gungasam ***** válasza:

A rendőrök nem védik az embereket.Nem ez a dolguk. A rendőrök a rendet védik az emberekkel szemben,mert más nem szegi meg a rendet, csakis az emberek.A probléma ott van, hogy a rend előírásai ütköznek az igazságérzetünkkel (gyakran). Úgy is nevezhetjük őket, hogy a törvény emberei..

A törvényeket majdnem kivétel nélkül gonosz, rosszindulatú , korrupt és élősködők alkotják hihetetlenül vigyázva hogy előbb említett tulajdonságaikat jól álcázzák.Ezek a politikusok, amik elsősorban saját(családi, maffia) érdekeiket képviselik egy olyan rendszeren keresztül amely azt igyekszik igazolni, hogy nélkülük nem létezhetne egészséges társadalom.

2013. márc. 2. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!