Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért büntetnek keményen...

Miért büntetnek keményen egyetlen füves cigaretta elszívása miatt is?

Figyelt kérdés
Azzal mit ártok a társadalomnak, ha csak saját magam fogyasztom?

2013. febr. 6. 16:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%

Ha elfogadjuk azt az állítást, hogy ezt törvényben korlátozni kell - akkor így a legegyszerűbb.

Ha az lenne a szabály, hogy naponta max. 20 grammot szívhatsz el, akkor azt mégis hogyan tarttatnák be? Vagy, ha bármi más módon engedélyeznék, hogyan értelmeznék egyesek?

"F*ck you police, ez még csak a második szálam ma. Bizonyítsd az ellenkezőjét, vagy kinyalhatod!"

"Kokó. Mé', mi a különbség? Drog-drog nem, fogyaszthatom ezt is!"

"Szívhatom itt is, ha akarom. Ha nem tetszik a füst, maga menjen el innen a gyerekeivel együtt!"

"Ne legyél már ilyen buznyák, szívjál egyet te is! Csak ma, a buli kedvéért! Látod, mi köztünk mindenki szív, még a Jáuzsi is."

(Megjegyzés: az alpár stílussal nem a droghasználókra akartam utalni, hanem azokra, akik a törvények szellemével visszaélnek. Mert jelenleg is ők jelentik a problémát, a drogosok között is.)

(Tudtommal Svájcban egy háztartásban lehet termeszteni korlátozott számú cannabist, csak saját felhasználásra. Ezzel is vissza lehetne élni, csak ott ez valamiért nem probléma.)

2013. febr. 6. 23:39
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Mert a fűtől senki sem lesz hülye. Esetleg csak hülyébb!

Míg az alkohol bárkit elbutít és lenyomorít, így amíg meg nem döglik eszi a gyógyszereket marék számra, a politikusok kapják a lobbistáktól a pénz, az emberek pedig megdögölnek nyugdíj előtt. Mindenki jól jár, kivéve a birka népet. :) Köszönjük!

2013. febr. 7. 11:15
 13/15 anonim ***** válasza:
73%

Mert a leghosszab út is az első lépéssel kezdődik.

Ugyan ki a megmondhatója, hogy megállsz-e az első füves cigi után? Senki se készakarva lesz narkós, csak éppen volt/van lehetősége beszerezni és kipróbálni a cuccot. És ha belebonyolódik, és függő lesz, milliókat költhet rá az egészségbiztosító a többi "józan" polgár pénzéből.

2013. febr. 23. 19:10
 14/15 anonim ***** válasza:
24%
annyi hülyeséget olvastam itt én se értem miért olyan nagy büncselekmény ha másnak nem ártasz az miért bün?? ezzel a tettel senkinek se tudsz ártani. Itt azt is olvastam hogy a marihuanna a kapu a nagyobb drogok felé... érdekes 6 éve zöldezek és még mást nem probáltam ki lett volna rá lehetöség de nem kellett
2013. márc. 3. 23:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Az alkoholért ugyanúgy járhatna a büntetés leszámítva a rengeteg halálos balesetet. Sokkal súlyosabb bűncselekmények történnek az alkohol hatására, általában a sok alkohol elég sok embernél agresszív reakciót okoz, lásd hány családban történt gyilkosságok voltak ezáltal, a feleségét leszúrta, gyermekeit megölte, vagy kilopta az öreg néni táskáját. arról még nem hallottam hogy vki fű hatása alatt gyilkolt volna, valószinű aki az anyját megölte az vmi heroinista b@rom lehetett.persze ezzel még nem vok a fűfogyasztás mellett de az alkoholistákat is büntethetné a törvény vagy aki rendszeresen iszik.
2014. júl. 5. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!