Erről a videóról mi a véleménye a rendőröknek?
Nem vagyok rendőr,de az én véleményem:
A vidi tele van kicsit barnább bőrű emberekkel.
Kb az a véleményem róla, hogy hiába fognak jogilag valamilyen szinten szabad kezet kapni, és üldözhetik a tolvajokat, egy idő után túlzásba fognak esni és újra csak velük szemben kell intézkedni.
Ami a videóban szerepelt, az jogilag abszolút megkérdőjelezhető, mert amit csináltak, engedély nélkül tették, bár jót akartak, de ez azért nem így működik.
Ami az előállításukról és őrizetbevételükről szól, hát no comment...... Én ennyi részletből úgy ítélem meg, hogy fennállt a garázdaság, a kihallgatás körülményei meg egyenlőek a hazugsággal. Ha nem engedik az ügyvédjével beszélni, annak komoly következményei vannak a rendőrre nézve. De valamit had áruljak el. A fogdán is vannak szabályok, és ha valakit éjjel 1-kor vesznek őrizetbe, az kiabálhat ügyvédért, mert max reggel beszélhet vele. Ha pedig a 72 órás őrizet alatt valamilyen úton módon nem jut el a fogdára az ügyvédi meghatalmazás, tehát hogy xy ügyvéd, Kis Géza ügyvédje, akkor nem is fogják engedni, hogy beszéljen vele, ami pedig teljesen szabályos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!