A facebookot le tudja figyelni a rendőrség?
pl szabadlábon vagyok egy bűncselekmény után letöltött büntetés után és figyel a rendőség akkor van rá hatáskörük a h. megnézik mit chateltem valakivel facebookon?
Egyáltalán meg tudják csinálni?
Nem tudom konkrétan elolvastad e a válaszokat de tudhatnád h. a rendőrség a chat üzeneteket nem tudja elolvasni...
Az ismerősöd azért bukott le mert valószínűleg olyan helyre írt cinkes dolgokat amit bárki láthat....Értem?
bolond vagy jános!
csak a facebooktól kérhetnek engedélyt a megfigyeléshez
a chatet lehetetlen lehallgatni
hacsak nem hagytad belépve valahol :)
az én gépemre semmilyen hiper hacker be nem jut, vírusírtóm nincs, nem is lesz :) túl sokat gondoltok ezekről a hackerekről!!! ha léteznek 1általán :D
hallottál már a unix rengszerek biztonságáról?
nézz utána!
és a windowséról? jóhogy nem mert olyan nincs :D
MAC VAGY LINUX!!!!!
de köszi, marha nagyokat szakadok a sok buta emberen itt :D
"Egy sima amerikai domain szolgáltató sem fog adatokat egyszerűen kiadni a magyar hatóságoknak ( lásd kuruc infós hercehurca évekig elhúzódott, bár ott inkább politikai mint bűncselekményi okok voltak), a facebook meg pláne.
Le hallgatni pedig akkor sem tujda lehallgatni ( kizárt, hogy beengedjék az IT struktúrába a magyar rendőrség eszközeit), legjobb esetben is csak adatot szolgáltatnak. Viszont nem hinném, hogy a kérdező nemzetközi terrorista lenne, esélye gyakorlatilag zéró a "lehallgatásnak."
terrorista és gyilkossági ügyekben ad ki adatokat a facebok :)
piti kis dealerekkel nem foglalkoznak, ne viccelj már :D
A közösségi szájtok rendőrségi célokra, sőt fedett akciókra való használata számos kérdést felvet. Köztük az egyik legérdekesebb, hogy egy rendőr vagy szövetségi nyomozó büntetlenül megszegheti-e a közösségi szájtok felhasználási feltételeit, amelyek között a legtöbbször az szerepel, hogy a felhasználók nem adhatják ki magukat másnak, mint akik valójában.
na jó parázást :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!