Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Van rá esély hogy bekerülhesse...

Van rá esély hogy bekerülhessek az FBI-hez?

Figyelt kérdés
sokszor láttam már a TV-be (tom ez hülyén hangzik) az FBI-seket és nagyon bejön...mondjuk még csak 16 vagyok de van rá esély nem?szoval mi kell hozzá?jelenleg 1 év van hátra hogy megszerezzem a Karosszéria Lakatos szakmát...és jo lenne ha tudnátok mondani használhato informácio
2013. jan. 30. 19:45
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
komolyan is gondolom...és ugye csak 16 vagyok..elöttem az élet..szoval egy próbát megér...ha megkapom az állampolgárságot akkor már mehetek ott egyetemre...a 3 év tapasztalat meg hát...majd kiderül hogy mi lessz nem?maximum FBI-os leszek...ha nem akkor meg van egyetemi végzettségem és amerikai állampolgárságom..szoval veszteni valom nincsen.és kössz ezeket az informáciokat azoknak akik normális választ attak :)
2013. jan. 31. 13:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Lehetsz gondnok az FBI épületébe.
2013. jan. 31. 18:30
 13/14 anonim ***** válasza:

ma 13:49

Azért az állampolgárság se olyan könnyű. Nem elég hozzá, hogy ott élsz x évet. Kell előtte a zöldkártya és csak utána 7-10 év.

A zöldkártyához több félképpen is hozzá lehet jutni. Közvetlen rokoni kapcsolat vagy csak rokoni kapcsolat. (ez kizárt ha nincs amerikai rokonod)

Az úgynevezett vízumlottó. De erre nagyon kevés az esély. Konvergál a 0-hoz. És kell hozzá érettségi vagy 4 éves szakmai tapasztalat szakmában.

A harmadik a munkáltató által. (ehhez általában tudományos, speciális szakterület ajánlott) Tehát nem árt a diploma, de elméletben a szakmunkás is elég hozz, de azzal meg gyakorlatban semmi esély, mert nem fognak egy szakmunkásért szenvedni a vállalkozó a bürokratikus úton.

tehát ajánlatos előtte még itthon egy egyetemi végzettség valami nagyon jó területen (mérnök, IT). Aztán ha kap állást akkor kint is elvégezni egy egyetemet.

2013. jan. 31. 23:16
 14/14 A kérdező kommentje:
hát akkor elfelejthetem..amugy unokahugom amerikai és Coloradoba lakik..magyart nem beszéli igy amikor beszélek vele akkor angolul probálok vele szot érteni...akkor szerintem ezt most elkéne felejteni...azért kössz mindent :)
2013. febr. 1. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!