Van rá esély hogy bekerülhessek az FBI-hez?
Figyelt kérdés
sokszor láttam már a TV-be (tom ez hülyén hangzik) az FBI-seket és nagyon bejön...mondjuk még csak 16 vagyok de van rá esély nem?szoval mi kell hozzá?jelenleg 1 év van hátra hogy megszerezzem a Karosszéria Lakatos szakmát...és jo lenne ha tudnátok mondani használhato informácio2013. jan. 30. 19:45
1/14 anonim válasza:
Van esélyed. Kábé annyi, mint a Nobel-díjra.
2/14 ZETAS válasza:
A fenti követelményeknek megfelelsz: akkor valszeg mehetsz kiképzésre és ha ott is megfelelsz, akkor EFFBÍÁJJ-os leszel.
3/14 ZETAS válasza:
Sztem az első pontnál elbuksz:
"I’m a U.S. citizen or a citizen of the Northern Mariana Islands."
De sok sikert :D
4/14 anonim válasza:
Először mondjuk egy amerikai állampolgárság, ha megvan onnan folytatjuk.
6/14 anonim válasza:
Sajnos nem. Mert ha képes lennél rá, akkor is amcsinak kellett volna születned. Sorry :(
7/14 anonim válasza:
Akkor vegyük sorra. Kötelező az amerikai állampolgárság és az anyanyelvi szintű angol nyelvismeret.
Akkor kell hozzá egy, az egyesült államok által akkreditált egyetem/főiskolából való legalább 4 képzési évig tartó diploma. (lehetőleg IT, jogi, nyelvi vagy gazdasági szakon)
És utána ahhoz tartozó 3 éves szakmai tapasztalat.
És, hogy 23 és 36 év között kell lenni.
Szerintem ezek a legfőbb dolgok először.
8/14 anonim válasza:
Akkor kérdem én, még mindig be akarsz kerülni? De esély még mindig van.
9/14 anonim válasza:
szerintem a kérdező nem gondolja komolyan csak megunta a sok"tengerészgyalogos, CIA-s meg francia idegenlégiós akarok lenni dolgot" és kifigurázza őket. a karosszéria lakatos pont egy olyan szakma ami akkor jut eszébe valakinek amikor fiktív személyiséget teremt, mint pl neveknél a "Kovács Béla" ilyen
10/14 anonim válasza:
ma 22:00
Én el tudom képzelni, hogy komolyan gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!