Tiszthelyettes lehet nyomozó?
Akik kikerülnek tiszthelyettesként a szakközépből lehetnek nyomozók?
és ha igen akkor ugyanannyit keresnek mint a tiszti nyomozók?
és zászlós az hogy lehet valaki? milyen képzés kell hozzá?
1. Lehet
2. Nem ugyanannyit keresnek, mert a rendfokozati pótlék a tisztnél magasabb, illetve tiszthelyettes nem lehet főnyomozó, vagy kiemelt főnyomozó. Tehát a beosztáson belül is vannak "prémiumok"
3. Kinevezéssel.
és tiszthelyettesből lehet zázslós?
és zászlós lehet e főnyomozó?
Természetesen lehet zászlós, rendészeti szakközépiskola elvégzésével a főtörzszászlós az elérheti legmagasabb rendfokozat.
A bizonyos beosztásokhoz pedig meg van határozva, hogy milyen rendfokozat kell. Főnyomozó csak tiszt lehet, neki többek között feladata a kiemelt ügyek nyomozása, illetve az alárendelt nyomozók ellenőrzése is.
Nem. A beosztás a mérvadó az anyagiakra, a rendfokozat nem sokat számít.
Pl. egy járőr őrmesternél egy nyomozó őrmester körülbelül nettó 40eFt-al keres többet.
Egy őrmester nyomozónál egy törzsőrmester nyomozó nettó 500Ft-al keres többet.
A rendfokozat nem sokat jelent sem hierarchikusan, sem tudásban, sem anyagilag. Igazából szervezeten belül semmi jelentősége nincs. A főnöködnek nem az alezredesi rendfokozat miatt adod meg a tiszteletet, hanem a kora, tapasztalata, és beosztása miatt.
köszönöm a válaszokat
még valami
soron kívül léptethetnek elő ftzls-t hadnaggyá?
ja és járőr hadnagy vagy járőr százados van e? :D
már boccs csak nem nagyon értem ezeket, rendészetibe járok de nem mondják el érthetően
egyébként én úgytudtam, hogy a zászlóshoz is főiskolai kell
ez igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!