Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Lehetek valahogy rendőr...

Lehetek valahogy rendőr közgazdász diplomával?

Figyelt kérdés

2. éves vagyok egy közgazdaságtudományi egyetemen és biztos, hogy be fogom fejezni. Az lenne a kérdésem, hogy lehetséges lenne számomra ezután valahol elhelyezkedni a rendőrség keretein belül?

Tudom hogy elég szokatlan a kérdés, mondjuk, hogy az egyetem alatt a magánéletemre hatással volt valami amióta igazi, értékes, "kézzel fogható" munkát akarok.

Van olyan csoporttársam egyetemen aki a BRFK-n dolgozik és azt mondja, hogy ez a diploma csak segíteni fog neki a rendőrségen is.

köszönöm előre is.

2013. jan. 26. 21:52
1 2
 11/14 szokratesz ***** válasza:

Ok rendben semmi gond.

Azért az érdekes,hogy következtetést vonsz százalékokból.

Tudod engem nem nagyon érdekel, hogy mi az általános elvárás a válaszokat illetően. A helyesírásommal pedig nincs baj csak a gép amit használok már épp elmúlt 7éves ezért nem mindig az a billentyű működik amit én is akarok hogy működjön:)

2013. jan. 27. 13:16
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem számít a százalék, mert azért mutatja, hogy segítségére volt-e a kérdést feltevőnek. Persze itt a politika szekcióban mindenki nagyon művelt amatőr politológus szakember.. tehát itt ebben a szekcióban talán nem számít, de a Természettudományok szekcióban, azért érződik, hogy az alacsony százalékosak sokszor nagy tévedésben vannak. (persze mondom ezt úgy, hogy én természettudományt tanultam, így nagyjából tisztában vagyok vele :)
2013. jan. 27. 20:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Közgáz diplomával oda biztosan nem mész ! Túlképzett vagy és így motívalatlannak tartanak majd a feladatra.
2013. jan. 27. 20:37
 14/14 anonim válasza:
Kaptál már valami hivatalos választ?
2013. dec. 20. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!