Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ki, miért és hogy rongált meg...

Ki, miért és hogy rongált meg 6 Combino villamost?

Figyelt kérdés

Ma jöttem haza a Széll Kálmán térről, de nem jártak a 4-6 villamosok, pótló busz volt. Mikor hazaértem, akkor hallottam, hogy 6 villamost megrongáltak (karcolás, graffitizés), ezért kivonták őket a forgalomból.

Tudom, hogy általában nagyravágyó tinik csinálnak ilyeneket, de azért az, hogy egyszerre 6-ot rongáltak meg, nem valami spontán akcióra utal. Ehhez már kellhetnek komoly előkészületek, szervezettség.

És az is furcsa, hogy hogy lehetett háborítatlanul és a lebukás veszélye nélkül 6 villamost tönkretenni. Arról nem szólnak a hírek, hogy menet közben vagy a kocsiszínben történt-e ez.

[link]

2013. jan. 26. 14:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
9%
Sokkal szebb a művészi szines graff,mint a sivár egyszínű kocsik,buszok fala.A szeretlek Mari féle stílust kellene csak büntetni.
2013. jan. 26. 19:14
 12/17 anonim ***** válasza:
95%

Én elvenném a "gyerekek" személyijét, megkeresném a lakásukat és faltól falig firkálnám. Az is csak művészet... Amint a szüleik meglátják a "művet", a gyereket összeverik, mint szódás a lovát. Nem lenne kedve a köz tulajdonát firkálni a kis tetűnek többé!

Ui.: sosem értettem, hogy az USA-ból miért az ilyen kisstílű szarokat tanuljuk el; annyi értelmes dolgot lehetne átvenni tőlük, nekünk viszont csak a legócskábbakat sikerült...

2013. jan. 26. 19:31
 13/17 A kérdező kommentje:
Farikcsaaa gyanús nekem. Nem egy művészt takar a név? :)
2013. jan. 26. 20:06
 14/17 anonim ***** válasza:
Legfeljebb élet.... :)
2013. jan. 27. 09:51
 15/17 A kérdező kommentje:
Az se rossz.
2013. jan. 27. 13:20
 16/17 anonim válasza:
Csak ennyi a kár? Nálunk ez az alap és mégis járnak a buszok.
2013. jan. 28. 22:21
 17/17 anonim ***** válasza:

Mi az hogy differenciáljuk a graffitiket!

A "szeretlek Mari" is egy nagyszerű absztrakt alkotás, ami egy romantikus mégis szatiríkus képet ad az egyén és és a társadalom viszonyáról, a villamos üvegébe karcolt finom vonásokkal, az utókor számára megőrizve a kor bölcsességét.

Aki ezt nem látja be, az vagy egy elmaradott konzervatív kisnyugdíjas, vagy egy mocskos tisztaságmániás turista akit Türkmenisztán pénzel a világ deutérium készleteinek uralása céljából.

2013. jan. 28. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!