Ki, miért és hogy rongált meg 6 Combino villamost?
Ma jöttem haza a Széll Kálmán térről, de nem jártak a 4-6 villamosok, pótló busz volt. Mikor hazaértem, akkor hallottam, hogy 6 villamost megrongáltak (karcolás, graffitizés), ezért kivonták őket a forgalomból.
Tudom, hogy általában nagyravágyó tinik csinálnak ilyeneket, de azért az, hogy egyszerre 6-ot rongáltak meg, nem valami spontán akcióra utal. Ehhez már kellhetnek komoly előkészületek, szervezettség.
És az is furcsa, hogy hogy lehetett háborítatlanul és a lebukás veszélye nélkül 6 villamost tönkretenni. Arról nem szólnak a hírek, hogy menet közben vagy a kocsiszínben történt-e ez.
Én elvenném a "gyerekek" személyijét, megkeresném a lakásukat és faltól falig firkálnám. Az is csak művészet... Amint a szüleik meglátják a "művet", a gyereket összeverik, mint szódás a lovát. Nem lenne kedve a köz tulajdonát firkálni a kis tetűnek többé!
Ui.: sosem értettem, hogy az USA-ból miért az ilyen kisstílű szarokat tanuljuk el; annyi értelmes dolgot lehetne átvenni tőlük, nekünk viszont csak a legócskábbakat sikerült...
Mi az hogy differenciáljuk a graffitiket!
A "szeretlek Mari" is egy nagyszerű absztrakt alkotás, ami egy romantikus mégis szatiríkus képet ad az egyén és és a társadalom viszonyáról, a villamos üvegébe karcolt finom vonásokkal, az utókor számára megőrizve a kor bölcsességét.
Aki ezt nem látja be, az vagy egy elmaradott konzervatív kisnyugdíjas, vagy egy mocskos tisztaságmániás turista akit Türkmenisztán pénzel a világ deutérium készleteinek uralása céljából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!