Ki, miért és hogy rongált meg 6 Combino villamost?
Ma jöttem haza a Széll Kálmán térről, de nem jártak a 4-6 villamosok, pótló busz volt. Mikor hazaértem, akkor hallottam, hogy 6 villamost megrongáltak (karcolás, graffitizés), ezért kivonták őket a forgalomból.
Tudom, hogy általában nagyravágyó tinik csinálnak ilyeneket, de azért az, hogy egyszerre 6-ot rongáltak meg, nem valami spontán akcióra utal. Ehhez már kellhetnek komoly előkészületek, szervezettség.
És az is furcsa, hogy hogy lehetett háborítatlanul és a lebukás veszélye nélkül 6 villamost tönkretenni. Arról nem szólnak a hírek, hogy menet közben vagy a kocsiszínben történt-e ez.
Nem nagyra vágyó tinik csinálják, ez szervezett,modell vasutakon is megtervezik kicsiben és aztán nagyban megvalósítják, és azt hiszik,hogy ez művészet.
Kijárnak Ausztriába is, meg ahová csak kedvük tartja ,lefotózzák a műveiket és büszkék magukra...de legalább komoly büntetést kapnak ha lebuknak,ha ez vigasztal valakit.
(Azt hiszem valaki öngyilkos is lett miután megtudta,hogy mennyit kap érte)
Lehet lepontozni, de ha az ilyeneket megkérnénk a "firkálásra", akkor egész jó dolgokat lehene művelni az egyszínű dolgokkal...
(aki ebben nem látja a művészetet, az vak...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!