Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Tönkretettem egy tárgyat, ami...

Tönkretettem egy tárgyat, ami kölcsönbe volt nálam. Ha nem csináltatom meg/fizetem ki, a srác tud ellenem valamit tenni? Törvényekre gondolok itt, hogy ilyenkor mi lép érvénybe.

Figyelt kérdés
Szóval kölcsönkértem valamit, de elrontottam... bevallottam a srácnak hogy én csináltam, megígértem neki hogy meg fogom javíttatni. de nagyon drága, és nincs rá most fedezetem. ha nem javíttatom meg, és visszaadom neki így, tud feljelentést tenni, amiből esetleg nagyobb gondom származhat? 16 vagyok. a cucc értéke használtan kb 30-40ezer ft max. és az eset már majdnem egy éve történt, addig ígérgettem neki hogy meg lesz csinálva..
2013. jan. 24. 20:33
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
jó szartam az egészre igazából, de vicces hogy nem ismeritek a sztorit és így ítélkeztek.. nem tudjátok hogy milyen kapcsolatban vagyunk, és pl mit "köszönhetek" neki.. lényegtelen,ebbe nem megyek bele. köszi a válaszokat mégegyszer, megnyugtattatok!
2013. jan. 26. 00:41
 12/12 anonim ***** válasza:

tök mindegy milyen a kapcsolatotok, a becsület, az becsület

amiért másik tuskó, az nem jogosít fel engem, hogy én is az legyek.... szrtál az egészre?, akkor most viseld el, ha le kell nyeld a szrt..

de végülis megint csak szrni fogsz rá, a válaszolók megnyugtattak, a fickó meg csak várjon a cuccára, a pénzére

összességében gratulálok.... :S

2013. jan. 26. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!