Jött egy levél a rendőrkapitányságtól. Beidéztek lopás megalapozott gyanúja miatt kihallgatásra. A kérdésem az hogy hogyan lehet megalapozott?
Az történt hogy a szomszédom megvádolt hogy betörtem hozzá,de ez nem igaz,ez az Úriember ezt már megtette alaptalanul másokkal is!És amikor elmentem a rendőrségre,azt mondta egy nyomozó,hogy ez egy formanyomtatvány,de engem idegesít az a "megalapozott" szó!
Mert szerintem akkor megalapozott valami ha van bizonyíték,de az jelen esetben lehetetlen!
Yang!
Meg az, hogy a bizonyításnál felhasználható dokumentumokat hozza magával. Ha nem szerepel rajta, hogy milyen ügyben idézed, értelmetlen a felszólítás...
Ez egy kicsit megnyugtat,most már van egy olyan érzésem hogy bízhatok az igazságban!
Egyébként azzal vádolt meg hogy a 2. emeleti kb 50Nm-es rozzant panellakásából elloptam az aranyrúdjait,és az ékszereit!
Ez a dolog úgy nézett ki hogy elment valahová,majd 2 nap múlva megjött,és nekem támadt hogy biztos én voltam,mert szomszéd vagyok,utána nem tett feljelentést hanem elutazott még 3 napra,és csak utána tette meg a feljelentést!
Na most kérem szépen.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!