Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Feljelentéssel fenyegetőzik,...

ThisIsMyName kérdése:

Feljelentéssel fenyegetőzik, csalásért?

Figyelt kérdés

Vásároltak tőlem 5000ft értékű terméket. A vevő nem írt semmit a feladásról ezért elküldtem neki simán...eddig nem volt gond. Most állítja nem kapta meg és feljelent. Tehetek én róla, hogy a postás lenyúlta vagy bármi???

Van okom félni? Esküszöm feladtam, de ilyen sz@r blokkokat el sem hozok sehonnan...

Kapok levelet vagy értesítést, ha feljelentett?

2013. jan. 11. 20:38
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
a 150 ezer és az elzárás is nevetséges, lol xDDD ne ijesztgessétek már tökfeleslegesen, ez régebben egy tizes volt kb., mostanában viszont jobban megmérik az ilyeneket is, 30-50 ezer körüli lesz majd a bírság...
2013. máj. 22. 16:22
 22/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm már nem kérek válaszokat, hónapokkal ezelőtt megoldódott. :)
2013. máj. 23. 10:41
 23/24 anonim ***** válasza:
nah, akkor jól van, de azért elárulod hogy hogyan?
2013. máj. 24. 19:45
 24/24 A kérdező kommentje:
Nem kaptam semmilyen értesítést a feljelentésről , az is lehet ,hogy megkapta a terméket és nem tett feljelentést , nem hallottam azóta a vevőről.
2013. máj. 26. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!