Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A saját báttyám hungarista én...

A saját báttyám hungarista én roma vagyok és kiüzött a lakásból 3hónapos babával és a párommal együtt szidott meg lopott feltudom ezért jelenteni ha igen, tesznek is ezért valamit?

Figyelt kérdés

anyám lakásában éltünk 3man. eleinte nagyon jól megvoltunk tényleg imádtuk egymást a párom is birta nagyon, de bekerült egy szektába és előkerültek a magyar zászlók,a cigányozás és lopott is tőlem mobil netett a páromnak a telefonját is ellopta igy elköltöztünk.

anyámat nem érdekli anyáról vagyunk csak testvérek.

valamit tudok lépni hivatalosan hogy fejezze be ?

2012. dec. 22. 13:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
81%
érdekes kedves moderátorok ha zsidó vagy cigány lenne a "hungarista bátty" akkor rég törölve lenne a kérdés amiről leír ,messziről, hogy kamu de mivel tolvaj lakásból romát kiűző hungarista szemétről van szó semmi gond...szánalmas
2012. dec. 23. 01:47
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Mert egy hungarista ilyet nem csinál?! A hungarista maga választotta az elmebeteg útját...
2012. dec. 23. 08:05
 13/15 Pro Patria ***** válasza:
81%
Egyetértek. A cigányságnak is választott életforma, amit követ.
2012. dec. 23. 11:11
 14/15 mustafa33 ***** válasza:
100%
Hazamegy Rómeó kopaszon. Kérdezi az apja: - ta szo more, mér vagy kopasz? -beáltam szkinhednek. erre puf egy nagy pof. Mérgelődik Rómeó: - csarava, még csak egy órája vagyok szkinhed és máris hogy utálom a cigányokat. ☻
2012. dec. 25. 03:04
 15/15 anonim ***** válasza:
8%
A cigányság nem választott életforma... Próbálj csak meg csak egy hónapig becsületes cigányként élni...
2012. dec. 25. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!