Rendőrség mint életcél?
Üdv!
20 éves srác vagyok 185 cm 85 kilogramm.
Nemrég elkezdtem edzeni a honvédségi felvételi sikeres letételéhez.
Az lenne a kérdésem a Rendőrség kötelékébe tartózó emberektől,hogy mik a felvételi követélmények a sikeres bejutáshoz az intézménybe(nem a papírformára vagyok kíváncsi!)?
Továbbá még annyit,hogy nincs érettségim és ha ez(érettségi) kritérium akkor maradok a honvédségnél,mert ott le tudnék érettségizni,de vajon utána át lehet jutni a Rendőrség-hez?
Olyanok akik nem tudnak nekem rendes,szakmai tapasztalatokra fektetett válaszokat írni ne adjanak választ a kérdésemre!
"Továbbá még annyit,hogy nincs érettségim és ha ez(érettségi) kritérium akkor maradok a honvédségnél,mert ott le tudnék érettségizni,de vajon utána át lehet jutni a Rendőrség-hez? "
Át, de a rendőr sulik ugyanúgy adnak érettségit szóval érhetetlen a problémád, így nem tudok RENDES választ adni.
"20 évesen,hogy menjek Rendőr szakközép iskolába érettségizni?"
Úgy mint mások. Kapsz ellátást is.
A Rendészeti Szakközépiskolába érettségi a követelmény felvételihez. Amire a válaszolók gondoltak az egy rendvédelmi fakultációs szakközépiskola, olyan mint egy gimnázium, csak van rendvédelmi alapismeretek tantárgy.
A legegyszerűbb útja is 6 év még neked, hogy rendőr lehess. A honvédelmi iskolával nem vagyok tisztában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!