Nőt csak nő rendőr motozhat meg?
Figyelt kérdés
2012. dec. 7. 00:42
1/37 anonim válasza:
Arab országokban igen (sőt ott a reptéren a nőket nők motozzák meg...) de itthon nem.
2/37 anonim válasza:
De itthon is! Ha nincs hatósági személyek között nő akkor civil is felkérhető, de akkor is csak azonos nemű végezheti!
3/37 anonim válasza:
Férfi nem motoz meg nőt nálunk se!
4/37 anonim válasza:
Pont két hete kb láttam a Nyugati téren két rendőr motozott meg két hajléktalannak látszó részeg nőt.. akkor ott mi történhetett? Szabályszegés? Vagy törvénysértés?
5/37 anonim válasza:
Más a ruházat átvizsgálás és a motozás! A ruházat átvizsgálást végezheti férfi is nőnél! De nem nyúlhat hozzá! Mell és lágyék tájon. A motozásnál levetkőztethető az illető ezért csak azonos nemű végezheti!
6/37 anonim válasza:
:)))) Akkor én valószínűleg motozásnak látszó ruházat átvizsgálást láttam! :)))
7/37 anonim válasza:
A Nyugati téren Te ruházat átvizsgálást láthattál! A motozást csak hatósági helyiségben, azonos nemű végezheti!!
8/37 anonim válasza:
Sajnos a köztudatban a ruházat átvizsgálást hívják motozásnak!
Motozás: Csak hivatalos helyiségben, hivatalos személyek /2/végezhetik és le is lehet és kell is vetkőztetni.
Van még a testüreg vizsgálat amit csak orvos végezhet!
9/37 A kérdező kommentje:
Jajj! :) Én a ruházat átvizsgálására gondoltam most, hogy tudom már, mi is a motozás. :)
2012. dec. 7. 01:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!