Élve temettél el Szita Bencét?
Figyelt kérdés
Komolyan,én eddig nem értem rá foglalkozni ezzel az üggyel,de most hallottam és azért ez mélységesen felháborít. Milyen emberek az ilyenek?2012. nov. 9. 18:20
11/15 anonim válasza:
Szükségetek van még néhány évre, hogy visszaköveteljétek a halálbüntetést. De higgyétek el, egyszer még fel fogtok nőni a feladathoz.
12/15 Panda Péter válasza:
a bosszúvágy kielégítésén kívül az sem oldana meg semmit.
13/15 anonim válasza:
Én támogatom a halálbüntetést, de attól még irritálhat, hogy médiaüzletet csinálnak egy gyilkosságból. Gyászoljon a család, de engem hagyjanak ki belőle.
14/15 anonim válasza:
"Akik ennyire a "leszarom, hogy mi történt" típusú válaszokat adják, azok belegondoltak már, hogy ilyesmi az ő hozzátartozóikkal, vagy akár velük is megtörténhet?"
Na, most aztán nagyot mondtál! Menj vissza blikket olvasgatni...
15/15 anonim válasza:
oh-oh-oh Ha tudnád milyen kegyetlenségek történnek a világban, ráadásul legálisan, mert arra hivatkoznak, hogy háború van, vagy háborús bűnösök...
Hiába hozzák vissza a halálbüntetés, az igazi büntetés az, hogy emberként kell élnünk/halnunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!