Hogy is volt ez Szita Bencés ügy?
sziasztok. Nagyon sajnálom ezt a kisfiút és nem értem hogy miért ilyen ez a világ valakinek hogy lehet ilyen mocskos a lelki ismerete? Azt tapasztalom hogy ha valakinek problémája van akkor megoldja azzal hogy megöl valakit. Elhiszem hogy a nőnek rossz volt hogy a pasijától elköltözött mert a kisfiúval nem állt úgy a családi béke, de most komolyan ezért megölni? szegény kisfiút meg is könnyeztem:( Szerintem butaság a halál büntetés, éljen jó sokáig , nagyobb büntetés az neki hogy mindenki a halálát kívánja és utálják őt. Azt nem értem hogy amikor a tv-ben láttam hogy eltűnt egy kisfiú akkor egy nő volt ott aki nyilatkozta hogy kérlek gyere haza, ha összevesztél valakivel nem haragszik rád senki, kérlek gyere haza- az a nevelőanyja volt és ez egy 'álca volt'? Vagy a kisfiú igazi anyja? Mert láttam a gyilkosról képet és amikor még nem tudták h gyilkolás volt csak az eltűnés akkor nyilatkozott a nő , hasonló volt az arca de nem emlékszem. Olyan furcsa ennek a nőnek nincs is gyilkos feje,szerintem kedvesnek tűnik némelyik képen és borzasztó hogy egy ilyen nő ölt..
16l
"Ha annyira megértőek vagytok ezzel a szörnyeteggel szemben"
Mégis melyik hsz-ből szűrted ezt le?
"Olyan furcsa ennek a nőnek nincs is gyilkos feje,szerintem kedvesnek tűnik némelyik képen és borzasztó hogy egy ilyen nő ölt..".
Miért, a gyilkosoknak feltétlenül rondának kell lenni?
Jól megjátszotta magát, de az is kiderült, hogy megátkoztatta valamilyen jósnővel a gyereket, de azt elfelejtette, hogy az ilyen átok visszaüt arra is, aki kérte.
MInden gyilkosság undorító,és borzalmas!:(Az is az volt amikor a nő megszülte a babáját megölte és a fagyasztóba tette.Azt nem kapta fel a média.Elítélem a médiát,hogy már szenzációt és pénzt akarnak csinálni ennek a kisfiúnak a halálából.
Na remélem az a 3 nyomorult is a börtönben rohad élete végéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!