Mit gondoltok hogy zárul le Szita Bence gyilkossága?
Figyelt kérdés
Sajnálom ezt a kisfiút :(2012. nov. 4. 18:55
11/15 anonim válasza:
Szerintem celebet csinálnak az anyából..
12/15 anonim válasza:
Bizonyára beletelik időbe, míg lezárul a per. De nagyon remélem, hogy életfogytiglan lesz belőle.
Nem tudok napirendre térni a történtek felett. Talán az is közrejátszik, hogy a szomszéd településen lakott a kisfiú, és ide, Mernyére járt iskolába.
Hogy lehetett egy ekkora gyerek útjában valakinek? Sokszor belegondoltam, mennyire megrémülhetett, amikor az erdőben körülállták és ütni kezdték.Mikor Felszállt a Kaposvár felé tartó buszra, szegény semmit sem sejtett. Elvették a életét, nem hagyták felnőni...
Én hiszek az örök életben. Remélem, hogy ő már egy jobb és szebb hazában van és egyszer majd találkozik szüleivel, rokonaival!
Nyugodjon békében!
13/15 anonim válasza:
nem biztos,hogy életfogytot kap,ott van angliában a Peter Connelly ügy,ott a nevelőapa megölte a gyereket az anya segítségével,a dolog 5 éve történt,és mindhárom tettes már kint van a börtönből,és ott a másfél éves fiúcskát 3 hónapos kora óta bántalmazták
14/15 anonim válasza:
Fel kéne akasztani mindhármat! A két füstöst előtte évekig dolgoztatni a nőt meg sötétzárkába rakni amíg el nem pusztul.
15/15 anonim válasza:
az hogy tök unalmas. ennyien szeretik?! ez már túlzás... meghalt és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!