Nyilvánosságra hozták-e már, hogy kik POLCZ ERIKA tettestársai, a bérgyilkosok?
Természetesen az 51 éves B. József és 41. éves K. József hajléktalanok teljes nevére gondolok.
A modik rapszodikus hozzáállása miatt a kérdésbe nem vehetettem bele.
Lehet, hogy naiv vagyok, vagy lemaradtam egy brosúrával, de én még mindig nem értem: Ennek a dögnek (a rendőrségi sajtótájékoztató szerint hölgy) miért volt jó, hogy legyilkoltatta ezt a szép kisfiút? Őt mit nyert, vagy mit akart nyerni belőle?
Meg azon is fennakadtam, hogy vannak "emberek", legyen az hajléktalan is, akik egy megrendelésre két üveg borért, vagy ki tudja miért, csak úgy hidegvérrel képesek legyilkolni egy gyereket. Ha ez van, akkor tényleg félni kell ebben az országban!
14:14
Állítólag az történt, hogy Polcz összeköltözött Bence nevelőapjával, de neki is volt egy ugyanolyan korú fia és a két kicsi nem jött ki egymással, ezért a férfi kirakta őket a házából, de továbbra is tartották a kapcsolatot, együtt jártak, csak az együttélés nem működött. Erre ez a pszichopata korcs azt találta ki, hogy ha eltünteti az útból a kis angyalt, akkor visszaköltözhet, bodog család lesznek.
A "hölgy" szón én is fennakadtam! Elsírtam magam, ahogy olvastam, mi történt, de ez a szó megütötte a szemem!
Egyébként a luvnya teljes neve Soósné Polcz Erika, Szita Bence gyilkosa.. :(
Simán polcz Erika volt.
A Soósné nem ő volt!
Egy 11 éves kisfiúnak nem lenne szabad meghalni semmiért sem.
Bár nekem a fotóiról nem rögtön a kis "angyal" jutna eszembe. A nevelőapa szerint is vagány kisfiú volt.
Ha megvannak a gyanúsítottak, akkor már semmilyen személyes adatot nem hoznak nyilvánosságra.
Senkinek sem lenne jó, ha tele lenne a nevükkel a sajtó, aztán kiderül, hogy csak rájuk fogták. Hajléktalanok, innentől kezdve még az sem kizárt, hogy elvállalták valaki helyett.
Amúgy valami nagyon nem stimmel azzal az országgal, ahol olyan emberek, akik nem ismerték az elhunytat azon kezdenek el vitatkozni, hogy angyal volt-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!