Miért nem hozzák nyilvánosságra a népszámlálás végeredményét?
érdekes.
Pl lottószelvényeket hipp-hopp feldolgozzák.
mit tökölődnek ezzel annyit?
Szerintem inkább valamit nem akarnak nyilvánosságra hozni: újabb etnikai eltolódás, és vallások szerinti megoszlás
Tessék, ezzel lefoglalhatod magad egy ideig:
PS: a vállási és etnikai hovatartozás továbbra is az egyén nyilatkozata alapján történik. Elszomorítalak, hogy nem lesz kilencmillió cigány és hatmillió zsidó az országban a népszámlálás eredményeként. Nem az a cigány és nem az a zsidó, akire mondják.
beteszed a gépbe a kérdőívet, és már le is olvassa...
nem tudom miért tart eddig feldolgozni
Ja, és egy szóval nem említettem a cigányokat vagy a zsidókat, ti mégis ezt vágjátok hozzám...
"Ja, és egy szóval nem említettem a cigányokat vagy a zsidókat, ti mégis ezt vágjátok hozzám..."
Most engem próbálsz átverni, hogy nem PONT rájuk gondoltál, vagy magadat?
"Tudod jó munkához idő kell!"
Hát igen. A 4-es metró is ilyen :D
18:41 Kérdező
"Ja, és egy szóval nem említettem a cigányokat vagy a zsidókat, ti mégis ezt vágjátok hozzám..."
Te magad említetted 17:47-kor:
"Szerintem inkább valamit nem akarnak nyilvánosságra hozni: újabb etnikai eltolódás, és vallások szerinti megoszlás"
Nyilván a tadzsikokra, üzbégekre, ill. az ausztrál benszülöttekre gondoltál ezalatt...
Nyugodj meg, dőlj hátra, nézd az Olimpiát (szurkolj a magyaroknak!).
Az előzetes eredményekről már kaptál linket.
az előzetes eredményekben minden bent van, csak az nem amire kíváncsi vagyok.
Amúgy szerinted mi lesz a vége annak, hogy a cigány családokban 8-10 gyerek is van, a magyar családban meg 1-2
Vallásnál meg nem vagyok arra kíváncsi hogy hány zsidó él itt. Én csak az ateisták arányát szerettem volna megtudni, meg hogy hányan írták be a jedi vallást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!