A Börtönökbe vannak verekedések?
"Ha lecimmantod azt akit le kell és hagyod magad büzelbe kukacolni akkor nem lesz sok balhéd. Persze eleinte egyszer kétszer lebokszolnak, meg szétverik a fejed a radiátoron, csak hogy tudd hol a helyed, de utána ha beálsz valami főbuznyák mellé csicskásnak akkor egész tűrhető."
LOL, tapasztalat? Lefordultam a röhögéstől a székről xD
Lehet hogy lefordulsz a székről, de majd egyszer beraknak egy ilyen helyre aztán megtudod mennyire nem vicces ez a valóságban. Egyébként ha tudni akarod igen, ez saját tapasztalat.
Miről beszélsz homikám? Egy szóval nem említettem hogy a hűsölés alatt a dákó melyik oldalán álltam. De sikerült mellényúlnod. De most legalább tudom ki ajánlgatja magát priviben. :D
Én fogdán voltam majdnem 72 óráig egy kisebb szabálysértési lopás miatt,és úgy kezeltek mint egy bűnözőt. Na mind1 én a fogdárol tudok mondani 1-2 szót,a börtönről nem,hálah istennek ott még sose voltam.
Na szval a fogdában:
Nem volt verekedés,volt egy társam ráadásul c.gány,de semmi nem volt vele.
Szval verekedés nem volt,de:
Volt szivatás gúnyolódás,úgy értem a rendőr gúnyolta a fogvatartottat.
aztán rossz kaja
egy vaspolc
kemény fekvőhely: priccs
rossz hangulat
bezártság
Nem tudsz a hozzátartozóddal beszélni,csak ha felmászol a rácsos ablakhoz és felkiabál,te meg vissza,"jól vagy?-nem"
Úgyhogy javaslom,hogy ne csináljon senki semmi bűnt,nem érdemes,mert ezek a rendőrök,ha olyan kedvük van beb@sznak az őrízetbe 72 órára aztán majd húzhatsz haza,de az a 3 nap az khemény!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!