Ez járhat valamilyen rendőrségi következménnyel?
Elmondom a történetet.
Az osztályfőnököm nagyon szemét, mindenkire rászáll, az iskolában utálják. Az osztályban nem is egy gyereket megütött, fejen vágta ököllel. Most engem b*sztat, azért mert asztmás vagyok, és az utóbbi időben kb 2 hetet hiányoztam a suliból, mert asztmás vagyok, és járnom kellett vizsgálatra, kontrollra stb... De már vége, 9.-én kell utoljára mennem. A lényeg hogy emiatt b*sztat az osztályfőnök. Olyat csinál, hogy amikor megyek a vizsgálat után megyek suliba, viszem az igazolást, nem fogadja el, vagy amikor el is veszi tőlem, rá 1 hétre letagadja, és azt mondja h nem adtam neki le az igazolás. MIKÖZBEN ODA ADTAM A KEZÉBE!!! Azt mondta h nem adtam le és nem fogadja el, beirja igazolatlannak! Mindig alázza a gyerekeket az osztályban, lehord mindenkit minden baromnak, gúnyolja őket, alázza. És mindenki fél tőle, nem mernek visszaszólni! De nekem már nagyon elegem van belőle!!! Ha jól beolvasok neki, és elküldöm a jó k*rva anyjába, és leköpöm, utána meg szépen kisétálok az iskolából, utána meg kiíratkozom. Ennek lehet valami következménye? (rendőrség, büntetés.. ilyenekre gondolok)
Ilyen durva esetben a szülőknek kellene összefognia, és közösen menni az igazgatóhoz!
Már egy ütés is elbocsájtással érhet fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!