Miért van ez a dolog így, hogy a rendőrség igen, de mi nem?
Ajjaj.
De jó a rendőröknek azt csinálnak amit akarnak,bármit elkövetnek ami bűntény lenne,pl. rablás,betörés,lopás őket nem büntetik meg.A vonaton,buszon,metrón,szal mindenen ingyen utazhatnak,mert olyan pappírjuk van.
Ezen felül bármit vesznek bárhol nem kell kifizetniük,minden ingyen van,az élelmiszerbolttól egészen,ha cipőt vesz cipőboltba ott is. Bármilyen boltban.
De nekünk meg más embernek mindenért fizetni kell,meg az utazás is természetesen nincs ingyen.
Igazság ez,hogy a rendőrnek minden ingyen van másnak meg nem?
Ja és még a fizetésük is király.
Azt elfelejtettem mondani,hogy nemcsak nekik,hanem a családtagoknak is minden ingyen van(feleség v férj meg gyerekek)
Van rendőr a családunkban, nem korrupt, normális, becsületes ember. Sajnos inkább egyre szarabb a helyzet itt is, megszűnik az éjszakai pótlék, meg egyéb dolgok. Egyre keményebb a munka, sokszor az életüket kockáztatják...miközben lassan nincsenek jogaik...dolgoznak ünnepekkor, karácsonykor, húsvétkor stb...amikor Te otthon vagy a családoddal. Ehhez képest az a 90-100ezer ft-os fizetés nevetséges...főleg amikor ki kell menni a 20 fős cigánybandához, mert balhé van...és a cigány ráfogja a fegyvert a rendőrre, mert őt nem gátolja meg semmi és senki...nem érdekli, ha kap 5-10 évet, ő erre még büszke is lesz.
Szóval sok ez a fizetés? Kereskedelemben, vendéglátásban dolgozó ismerőseim kapnak ennyit, akik max este 9-ig dolgoznak...
Szóval Te nagyon el vagy tévedve...ha azt hiszed, hogy minden marhajó a rendőröknek.
" ráfogja a fegyvert a rendőrre, "
Milyen fegyvert? Volt már ilyen? (a gáz-riasztó nem fegyver)
" ráfogja a fegyvert a rendőrre, "
Milyen fegyvert? Volt már ilyen? (a gáz-riasztó nem fegyver)
Csillagvirágm ha a torkodhoz nyomom a 16 centis pengéjű késem, akkor nem fegyverrel fenyegetlek meg? Ha baltával suhintok a fejed felé, akkor azt nem fegyverrel teszem? Ha viperával váglak ketté, akkor sem fegyverrel teszem?
Ha összeszedek egy halom kardot, akkor nem fegyvereket gyűjtök?
Ez egy gyűjtőfogalom, amire te gondolsz az LŐfegyver.
Kicsit tanuljunk mielőtt ilyen kijelentéseket teszünk.
"Kicsit tanuljunk mielőtt ilyen kijelentéseket teszünk.
"
Igazad van, eltévesztettem, de azért ne egy szélsőjobbos ""értelmiségi"" oktasson már ki a tanulásról.
""Igazad van, eltévesztettem, de azért ne egy szélsőjobbos ""értelmiségi"" oktasson már ki a tanulásról.""
Gyerekek tényleg itt tartunk, hogy ismeretlen emberekre dobálunk politikai jelzőket? Te atyaúristen...
Ismerjük mi egymást? Vagy csak a székletem növesztett szájat?
"Vagy csak a székletem növesztett szájat?"
Nem tudom, ezt tőle tudakold meg.
"Gyerekek tényleg itt tartunk, hogy ismeretlen emberekre dobálunk politikai jelzőket?"
Azért kíváncsi lennék, a legutóbbi választáson hova tetted az X-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!