Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Magyarországon miért "utálja"...

Magyarországon miért "utálja" mindenki az embereket?

Figyelt kérdés

Sokszor olyan ez mint az óvodában...

Megy az idióta 200-al 80 helyett és megállítják aztán meg fel van háborodva,hogy mi az,hogy megbüntetik ,hogy képzelik...aztán mikor meg egy gyorshajtó okoz halálos balesetet mindenki azt kérdezi,hogy hol volt a rendőr...hát itt...

Olvastam olyanokat Kenéz Imre halálával kapcsolatban,hogy megérdemelte, a többi rendőr is megérdemelné.Kérem szépen milyen ember az aki egy rendőrt hidegvérrel halálra gázol?Akinek meg ez tetszik arra nem gondol,hogy ha egy rendőrrel ezt megmeri csinálni akkor ő vele mire lenne képes?

Meg ha nem lenne rendőr akkor mi lenne itt?Ebbe nem gondolnak az emberek?

Engem is büntettek már 30 ezerre mert 40-el átmentem a vasúti átjárón, és nem nem tetszett ,de igaza volt a rendőrnek mert szabályt sértettem.Nem a rendőr volt a hülye,másrészt a rendőr az az aki betartatja a törvényt és nem ők hozzák.Csak a munkájukat végzik.

Meg igen vannak idióta és retardált rendőrök, de ugyan ennyi retardált sofőr is van,van akinek még a matchbox sem való, nemhogy egy igazi autó és mégis ott ül a 7-es BMW-ben.Vannak ilyenek,nem lehet ellene tenni.

Vagy hozzuk fel a 2006-os tüntetést...te mit szólnál ha kivezényelnének oda ,azt sem tudod miért vagy ott, kit védesz csak ott vagy és akkor megdobálnak kővel meg köpködnek rád és semmit sem tehetsz csak tűrsz majd kapsz egy parancsot,hogy elfoghatod a rendbontókat.Nem odamennél és ütnéd vernéd azt akinél követ látsz?

Szerintem több tiszteletet érdemelnének a rendőrök, és lehet az is,hogy a romák magyarokat vernek és uzsoráznak a rendőr meg nem tesz semmit, de 1.Ha te horgászol te sem fogsz ki minden halat, a rendőr sem tud minden bűnözőt elkapni 2.Nem a rendőr dönti el,hogy kinek milyen büntetés jár.

2012. okt. 15. 22:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"vagy ha mégis akkor meg már legalább had utáljam..."

Nos az eb pontosan itt van elhantolva, hadd azt utáljak már akit nekem tetszik, és hadd úgy, ahogy nekem tetszik.

2012. okt. 15. 22:50
 12/21 anonim ***** válasza:

Kedvesdrágaaranyoskérdező!

Az a baj, hogy a te kérdésed is olyan, mint a közgondolkodás. Vagyis: nem igaz az, hogy MINDENKI utálja a rendőröket, mint ahogy az sem, hogy az ÖSSZES rendőr egy anti-IQhuszár. Tény, hogy a munkájuk nélkülözhetetlen, de az is, hogy nincsenek a helyzet magaslatán - ahogyan erre korábbi hozzászólók igen életszerűen rámutattak. Az egy másik kérdés, hogy nem feltétlenül az a rendőr a hibás, aki az út szélén igazoltat, hanem sokkal magasabb szinteken van a baj. Kellene egy koncepció arra, hogy mi a rendőrség célja, és azt kőkeményen be kellene tartatni állományon belül, és akkor lenne tekintélye a rendőröknek állományon kívül, a társadalmon belül. Szvsz...

2012. okt. 15. 23:07
 13/21 anonim ***** válasza:

12. vagyok újra. Azt a nem-apróságot az imént elfelejtettem leírni, hogy a kérdésed - finoman szólva - nem nélkülözi az egyoldalú beállításokat, már-már PR-szóvivői magasságokat penget. Pl.

1. A 2006-os tüntetéssel kapcsolatos véleményeddel kapcsolatban egy ici-picit vitatkoznék. Ha én lennék ott - teljesen jól látod - jól orbaverném, azt akinél követ látok. De Gipsz Jakab őrmester és Szabó Alajos Gáspár tizedes azért viselik azt az egyenruhát, amit én nem, mert kaptak olyan kiképzést (pszicológiait és egyebet), amit én nem. Tehát gondolom, nem túl nagy elvárás a szakszerű munkavégzés.

2. Az uzsorával kapcsolatos emelkedett gondolatsoroddal is vitába szállnék némiképp. Azt nem gondolja ugyanis senki, hogy a rendőrök minden uzsoraügy miatt 60 évre lecsukják az érintetteket, de azt igen, hogy felderítsék azokat - főleg egy-egy bejelentés kapcsán. És hát sajnos ebben vannak igen nagy hiányosságok - mind a rendőrség, mind a bíróság oldalán. Asszem, így ennyi, de még egyszer mondom, a "testüllet" kell, jó és hasznos, csak némi reform kellene, mint az élet minden területén...

2012. okt. 15. 23:14
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem érdemelnek tiszteletet mert mind korrupt és az államot védik nem minket
2012. okt. 16. 00:36
 15/21 tavol elo ***** válasza:
Sajnos a vilagon ez mindenhol igy van, a rendorok sehol sem nepszeruek. Amikor az ember azt latja, hogy fa es oszlop mogul kukucskalnak a rendorok, aztan lecsapnak arra aki a legkisebb hobat evti es csunyan megbuntetik az az ember az esetk 90%-ban nem fogja nagyon szeretni a rendoroket! Megint mas ha lefotoznak gyorshajtason egy lampanal vagy a piroson athaladasnal vagy tiltott helyen parkolasert, de megint mas amikor elbujva sunyi modon kiugraval teszik a dolgukat mert az az emberekben ellenszenvet kelt...
2012. okt. 16. 01:19
 16/21 anonim ***** válasza:
5%

Látom itt is túl elszaporodtak a sünszimpatizánsok.:(

Had mondjak el pár okot, h én miért gyűlölöm őket.:

1. elvégzik az adyligeti büféképzőt, aztán azt hiszik keménygyerekek

2. erősnek érzik magukat egyenruhában, miközben a felmérűjük egy VICC, szerintem egy "átlag" (ez direkt kiemelem) civil sokkal erősebb náluk (60 kg-okkal nyomnak fekve 60 felülést csinálnak meg 40 fekvőtámaszt ezért írtam VICC)

3. nekik mindent szabad embert ölni, verni jogtalanul természetesen büntetés nélkül

4.nagy a szájuk mikor 20-an körbeállnak 2 embert, de amikor 2-en járőröznek megsem mernek senkit sem szólítani. Max a csöveseket :)

5. illegálisan büntetgetnek olyan embereket akik 50 helyett 60 al mennek (megsúgomnem nem emiatt fog balesetet szenvedni)

6. adyligeti büféképzőjükről ezt hiszik , hogy valami elit hely miközben, minden nyikhaj 0-fizikumú embert felvesznek

Sorolhatnám még tovább is, én is sajnos voltam rendőr de hál' istennek már rég leszereltem. De le is tagadom ha valaki kérdezné hogy mi voltam régebben. Ezeket a dolgokat úgyis csak azok látják akik átélik.

2012. okt. 16. 09:24
 17/21 anonim ***** válasza:
még egy dolog eszembe jutott. Egyszer régen egy 2 sáv szélességű egy irányú utcában, ahol felfestett parkolók vannak, hajnal 2-kor megálltam, haverom mögém külön kocsival, megálltunk dumálni. Nem volt a kb 50 parkolóhelyen 1 autó sem, csak mi ketten (hajnali 2 óra). Nem rendesen a felfestett csíkokkal párhuzamosan álltunk le, ezért megállt, és megbüntetett mind a kettőnket, ott voltunk a kocsik mellet tehát nem is ott hagytul lezárva... Ugyanezekben az időpontokban a város más külterületein szinte mindennnapos a betörés, lopás stb. de nem ott járőrözik, hanem minket megbüntet fejenként 5 v 10 ezer ft-ra, már nem emlékszem. Ez csak szerintem vicc? Azért mondom hogy ha nekem, mint törvénytisztelő állapolgárnak fell kell sorolnom 10 rendőrrel kapcsolatos élményt, akkor abból 8 negatív, és 2 pozitív, és ezzel szerintem nem csak én vagyok így, hanem az összes ismerősöm, ami nem kevés, ebből már egy olyan képzeletbeli statisztikát bátorkodom felállítani, hogy a lakosság nagyrésze is így van ezzel. Szerintem pedig ez nem megendgedhető dolog...
2012. okt. 16. 10:34
 18/21 anonim ***** válasza:

"Had mondjak el pár okot, h én miért gyűlölöm őket.:

1. elvégzik az adyligeti büféképzőt, aztán azt hiszik keménygyerekek

2. erősnek érzik magukat egyenruhában, miközben a felmérűjük egy VICC, szerintem egy "átlag" (ez direkt kiemelem) civil sokkal erősebb náluk (60 kg-okkal nyomnak fekve 60 felülést csinálnak meg 40 fekvőtámaszt ezért írtam VICC)

3. nekik mindent szabad embert ölni, verni jogtalanul természetesen büntetés nélkül

4.nagy a szájuk mikor 20-an körbeállnak 2 embert, de amikor 2-en járőröznek megsem mernek senkit sem szólítani. Max a csöveseket :)

5. illegálisan büntetgetnek olyan embereket akik 50 helyett 60 al mennek (megsúgomnem nem emiatt fog balesetet szenvedni)

6. adyligeti büféképzőjükről ezt hiszik , hogy valami elit hely miközben, minden nyikhaj 0-fizikumú embert felvesznek "

Haver, Te hol szocializálódtál? A diszkó vécéjében? Nálad akkor van tisztelete a rendőrnek ha X+1 kg-ot nyom ki fekve? Akkor takarodj vissza a sittre, ahová való vagy. És igen, ha valahol meg kell húzni egy határt, ami számokban mérhető (99%ban objektíven), akkor nincs vita. A 60 nem 50. Ha ezt Te nem tudod elfogadni, mert számodra nem elég vastag a fux a rendőr nyakában, tehát nem ember, akkor valahol Oroszországban a helyed, nem itt.

2012. okt. 16. 11:32
 19/21 Syrakusa ***** válasza:

Az itt a legnagyobb probléma,hogy a rendőrök nagy részét vissza él a hatalmával.Azt hiszik magukról,hogy félistenek(mert van ám gumibot meg egyenruha).....Szükség van rájuk és igen, vannak kivételek akik jól végzik a munkájukat és tényleg a rend betartásáért felelnek,csak sajnos ez a tiszteletre méltó csoport a kisebb.....Nagy részük kötélre való sz@rházi........ Miért van olyan,h egy vitához kiszállva tízen éveseket ok (ellenállás nélkül)gyomorszájon vágnak,egy utcai verekedésnél(semmi komoly)az igazoltatás folyamán(mindenféle ellenszegülés nélkül) a kocsinak vágják és alpári módon ordítozik......

És ezek még csak az enyhébb nem értem kategória darabjai....... ahogy ezelőtt is leírták olyan helyeken bírságolnak gyorshajtásért ahol mondjuk csekély mértékben sem veszélyes,olyan helyen büntetnek meg a biztonsági övért ahol 2 óránként megy talán el egy autó és 100m -es szakaszon(tudta honnan indult az autó és hol állt meg mert végig látta).......Na ez a f@szrázás.....sokukba semmi emberség nincs és ezért utálják Őket........Velük együtt Én is/többségét/,szükség van rájuk de a moráljukra nem igazán.......

2012. okt. 16. 12:13
 20/21 anonim ***** válasza:

Hali:)

Tegnap: 22.31 és 22.34 es válaszolók: csatlakoznék én is az ötlethez.

2012. okt. 16. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!