Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Büntethető ezért valaki?

Büntethető ezért valaki?

Figyelt kérdés
Ha egy adott személy pénzéből bűncselekményt követnek el, büntethető a pénzt adó személy?
2012. okt. 4. 16:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Lopott párfümöket vásároltál? Akkor orgazda vagy.

De én azt kell mondjam hogy szimplán pancser vagy és átvertek, elkérték a lovét és nem kapta el őket senki.

2012. okt. 4. 17:39
 12/18 A kérdező kommentje:
Lehetséges hogy átvertek, mindenkivel megesik. Pár ezerrel voltam csak benne, nem is ez aggaszt, hanem hogy nekem származhat-e bajom, mint pénzadó.
2012. okt. 4. 17:45
 13/18 A kérdező kommentje:
Elkapták, mert mutatott vmi rendőrségi idézést a srác.
2012. okt. 4. 17:46
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyen srác 16db rendőrségi idézést tud neked mutatni.

Még mindig nem világos hogy lesz ebböl bajod. Szeretnél begyalogolni a rendőrségre és közölni velük hogy adtál pénzt lopott parfümökre?

Adtál pénzt két szimpatikus fiatalembernek kölcsön, pont. Nincs tovább. Nálad lopott cucc nincs, ilyet te nem vettél át, mi a probléma?

2012. okt. 4. 17:54
 15/18 A kérdező kommentje:
Az hogy én is bűnrészes vagyok-e. Mert valamilyen szinten nekem is közöm van a sztorihoz, mégha nem is csináltam semmit, csak lóvét adtam. Meg mondhat akár engem is a rendőrségen, hogy én is benne vagyok.
2012. okt. 4. 17:59
 16/18 anonim ***** válasza:

Most a bűncselekményben támogattad őket? Abból vettek pajszert? Akkor bűnsegéd lehetsz a bűncselekményben, amit elkövettek. Lehetsz.

Vagy olyan termékért fizettél nekik, ami bűncselekményből származik? Akkor meg orgazda lehetsz. Lehetsz.

Az a kérdés, hogy mit tudtál, mit fognak csinálni a pénzzel, illetve mit tudtál az áruról.

2012. okt. 4. 20:49
 17/18 A kérdező kommentje:
Annyit tudtam, hogy parfümöket fognak adni, semmi mást. Én odaadtam nekik előre a zsét a parfümökre, ennyi. Az hogy ez lesz belőle nyilván nem tudtam.
2012. okt. 4. 21:14
 18/18 anonim ***** válasza:
Akkor semmi gond. Megbíztál valakit vásárlással, aztán, hogy ő közben lopott az nem a te sarad. Gondolom, azért lopott, hogy a parfüm ára megmaradjon neki.
2012. okt. 4. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!