Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha a barátnőm anyja feljelent...

Ha a barátnőm anyja feljelent zaklatásért vagy megrontásért akkor mire számíthatok? Mármint hogyan zajlik egy ilyen ügy? Alapból letartóztatnak vagy mi törénik?

Figyelt kérdés
A Barátnőm 13 én 18 vok és az anyja nem engedi h eggyütt legyünk persze eggyütt vagyunk a tudta nélkül de most kiderült és lehet h ez lesz...segítsetek légyszi!
2009. aug. 2. 18:33
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
0%
Ez nagy tévedés, én úgy tudom, hogy nálunk is lehet kérni, hogy a japán jog szerint büntessenek, csak akkor fizetned kell a japán bíró ide utazási költségeit.
2009. aug. 2. 23:20
 32/49 anonim ***** válasza:
Ezt azért nem hiszem.
2009. aug. 2. 23:21
 33/49 anonim ***** válasza:
70%

Az egy dolog, hogy mivan ha feljelent az anyja.

Az meg a másik, hogyha lecsuknak akkor mit fogsz kapni a börtönben ezért a többi rabtól....

Imádkozz, hogy ne csukjanak le mert akkor neked nyekk!

(Mellesleg én a lány apja helyében megkeresnélek és piszkosul helybenhagynálak, de ez csak egyéni vélemény)

2009. aug. 2. 23:21
 34/49 anonim ***** válasza:
26%
de miért? nem mondod h a rabok rosszak? ki van zárva ..., én ültem 12 évet politikai fogolyként, de jófejek meg kell mondanom
2009. aug. 2. 23:33
 35/49 anonim ***** válasza:
69%

Kedves utolsó:

A pedofíliát valamint a gyerekekkel erőszakoskodókat a bűnözök között is senki még az utolsó sorozatgyilkos sem tolerálja, sem itt, sem külföldön.

2009. aug. 3. 00:37
 36/49 anonim ***** válasza:
55%

A válaszadók láttak már mai 13 éves lányt közelről?? Mert én ismerek többet is, egyrészt haveri társaságban több ilyen korú hugica is van, másrészt anyám általánosban tanít. A többséget simán 18 évesnek saccolnám.

Nem olyan kirívó, hogy egy 13 évesnek pasija van, mint ahogy ti azt hiszitek.

2009. aug. 3. 10:13
 37/49 anonim válasza:
100%

hülyeség, hogy nem bizonyítható, ha mindketten tagadjátok.. csak még nagyobb baj : hazugságvizsgáló, pszichológus ( mindig meg szokta vizsgálni a gyereket!) nőgyógyász: szűzhártya átszakadhat sportolástól, viszont a hüvely nem tágul ki ;) ha nem feküdtetek le, van esélyed megúszni, de ha igen akkor baromi nagy bajban vagy.. az ilyen ügyeket nagyon komolyan veszik.. és ahogy előttem leírták, a börtönben a legrosszabbak a 'gyerekmolesztálók' és pedofilok.. nem érdekli őket, ha valaki megölte az egész családját, előbb vernének agyon téged mint egy sorozatgyilkost.. :S

figyelj.. elhiszem, hogy szereted, de attól ő még kislány.. lehet,hogy érettebb a kortársainál, kinéz 17évesnek, de a kora szerint ő egy KISlány.. még 14 sincs..(és ez baromi sokat számít)

ha bevallod hogy lefeküdtetek akkor bajban leszel.. ha tagadod és kiderül még nagyobb bajban leszel.. egyébként ha le is tagadjátok mindketten, mi van a lány már bevallotta mi volt köztetek az anyjának? természetes hogy anyuka távol akarja tőled tartani, hiszen félti.. minden szülő félti a gyerekét, ő pedig még bőven kiskorú és nemutolsó sorban lány(a lányokat ugye jobban féltik mint a fiúkat) biztos azt hiszi,hogy neked ő 'csak arra'kell,meg kihasználod,stb.. azt javasolnám, hogy beszélgess el az anyukával,apukával, ígérd meg hogy nem érsz hozzá 'úgy'..

legközelebb a te érdekedben a saját korosztályodból válassz..

amúgy mióta vagytok együtt?

2009. aug. 3. 10:59
 38/49 anonim ***** válasza:
76%

Kisfiam ha az én 13 éves lányomnak udvarolnál már réges rég elástalak volna a ganékupacba

!!

2009. aug. 3. 22:31
 39/49 anonim ***** válasza:
44%

Miért vagytok ilyen bunkók vele?

Most az, hogy 13 vagy 14 éves, az már egy kutya. Ismertem 13 éves csajt, akit értelmi szinten 16nak mondtam volna, és ismerek most egy 16 éves csajt, akinél pont fordítva van ez.

Szóval csak azt mondom, hogy ne oltogassátok már ennyire szegényt, így is elég kellemetlen helyzetben van. Ha a csaj tudta, hogy mit csináltok, és miért, és benne is volt, akkor ezt az anyjának magyarázd el.

Nagyon fontos, hogy ha ilyen ügyed van, hogy jó ügyvédet szerezz! Olyat, aki tudja kit kell lefizetni. Keresd fel az aljanépét(kocsmákban), hogy kit ismernek, aki jól tudja a dolgát.

Nehogy börtönbe kerülj, mert ott esténként nagyon nagyra nyílik a segged.

2009. aug. 4. 21:56
 40/49 anonim ***** válasza:
66%

Talán a kedves kérdezőnek nem kellett volna BUNKOZNIA :s

és talán értelmes válaszokat kaphatott volna !!!

kedves kérdező HA szereted a lányt akkort megvárod amig betölti a felnöt kort és hagyod hogy felnőjőn

értelmileg és fizikailag is :)

2009. aug. 6. 22:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!