Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha a barátnőm anyja feljelent...

Ha a barátnőm anyja feljelent zaklatásért vagy megrontásért akkor mire számíthatok? Mármint hogyan zajlik egy ilyen ügy? Alapból letartóztatnak vagy mi törénik?

Figyelt kérdés
A Barátnőm 13 én 18 vok és az anyja nem engedi h eggyütt legyünk persze eggyütt vagyunk a tudta nélkül de most kiderült és lehet h ez lesz...segítsetek légyszi!
2009. aug. 2. 18:33
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
52%
de most miért vagytok ilyen bunkók? nem magáról kérdezett véleményt, hanem arról, hogy mi fog most történni. De aki ilyen szánalams választ adott, hogy ki kellene herélni meg ilyenek, annak szívesen kívánnám, hogy az ő gyerekének legyen 30 éves pasija.
2009. aug. 2. 19:22
 12/49 anonim válasza:
28%
XD ez jo mert én is 13 vagyok és a barátom 18 és tökre szeretjük egymást meg midnen de a szüleink nem tudják ha megtudnák nem tudom mi lenne... de jo lenne tudni
2009. aug. 2. 19:32
 13/49 anonim ***** válasza:
39%

tényleg meg kell hülyülni ennyi idióta embertől ...

na figyi azért itt van pár tisztázandó dolog:

1, te már betöltötted a 18-at?

2, bizonyítani mennyire lehet a szexuális kapcsolatot?

mert ha csak együtt vagytok mert szeretitek egymást, az nem büntethető, itt az a lényeg, hogy a szexuális kapcsolat nehogy kiderüljön

na most én javasolnám neked, hogy mindenképpen te tagadj minden ilyesmit, nehogy bevalld, lehetőleg azt se tudd mi az a szex, mert itt ha a csajszi nem vall ellened, akkor igazából nem tudják rád bizonyítani!

Sztem ezen áll vagy bukik a dolog.

Nyilván majd agyonfenyegetnek meg az anyuka is a csajszit megpróbálja minél jobban ellened hangolni, de jó lenne, ha közösen megbeszélnétek, hogy TAGADNI mindent a végsőkig, ha ő nem mondja azt hogy volt valami köztetek szexuálisan és azt mondja pl h csak mindig beszélgettek és max csókolóztok, akkor nem tudnak veled semmit tenni!!!

Kb ennyi a lényeg!

2009. aug. 2. 19:36
 14/49 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem a tagadással nem sokra mégy.Létezik orvosi vizsgálat is,és a lányt igazságügyi pszihológus is meghallgatja.Ha tagadsz,azzal valószínűleg csak rontasz a helyzeteden.Ha feljelent az anyuka,akkor keress egy jó ügyvédet,mert nagy szükséged lesz rá.
2009. aug. 2. 19:54
 15/49 anonim ***** válasza:
67%

Hazugságvizsgáló gép ellen sem ér semmit a tagadás... :D

A "jó ügyvéd" sem sokat ér a bizonyítékok ellenében!

Nagyon helyes, ha a lány anyja feljelent : egy 13 éves kislány még GYEREK, fogalma sincs, mibe egyezik bele (ezért is nem számít törvényesen, hogy "beleegyezett az aktusba").

Remélem, minimum 5 évre bekaszliznak és utána örökre beírják az irataidba, hogy kiskorúak megrontója vagy!!!

2009. aug. 2. 20:28
 16/49 anonim ***** válasza:
69%

Ha csak szórakozol, akkor nagyon rossz vicc.Ha nem, akkor remélem hogy feljelent.Lefeküdtél már vele?Ha igen, akkor megérdemled hogy feljelentsenek, mész a dutyiba és ott neked véged van, ha kiderül hogy mit csináltál.

Annyi lehetőséged van még, ha nem feküdtél le vele, akkor azonnal hagyd ott és kérj bocsánatot a szüleitől.

2009. aug. 2. 20:32
 17/49 anonim ***** válasza:
71%
Zaklatás nem hiszem, hogy megvalósult, ha viszont lefeküdtél vele, és betöltötted a 18-at akkor bűncselekményt követtél el, akkor is ha beleegyezett. 1-5 évre ítélhetnek el, ha nem voltál még büntetve, és nem valósult meg nemi erőszak akkor valószínűleg felfüggesztve. Alapszabály, hogy a 14. évet mindig ki kell várni, különben megszívhatod.
2009. aug. 2. 20:37
 18/49 anonim ***** válasza:
51%
írj priviben megpróbálok segiteni
2009. aug. 2. 20:40
 19/49 anonim ***** válasza:
63%

19:36-nak

Ugye tudod, hogy a naplózott IP-címed alapján máris rádugrott a rendőrség (IP-címed kikérik a fórum szolgáltatójától, ennek alapján gyerekjáték kideríteni a neved és a lakcímed).

Az utóbbi években hatalmas erőkkel kutatnak az olyanok után, akik kiskorúakkal létesítenek nemi kapcsolatot, külön részlegek figyelik a netes fórumokat is! :D

Nyugodtan add még a tippeket, hogyan kell(ene) bűncselekményben részt venni, most már úgyis mindegy számodra... ;]

Majd aztán ne csodálkozz, amikor kopogtat az ajtódon a rendőrség! :D

2009. aug. 2. 20:43
 20/49 anonim ***** válasza:
41%

20:43 - ilyen csak a mesékben van, ébresztő, ez Magyarország!

De egyébként tényleg nem volt túl okos dolog, bár lehet csak én olvastam felületesen, de nem írta még le a kérdező hogy konkrétan történt-e olyan dolog amiből baja származhat, mert ha csak jártak, akkor (szerintem) nincs semmi.

2009. aug. 2. 21:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!