Hogyan fog lezajlani egy ilyen ügy?
Több embert átvert internetes kereskedéssel egy ember,a csalások mértéke 12-27ezer ft között van, nekem is csak 12ezer.
elmentem a rendőrségre, mindent kinyomtattam, és vittem is.
1 óra után jutottam be egy irodába, ahol azt mondta a hölgy, otthon írjam meg én a feljelentést, és azt hozzam vissza 3 példányban.
másnap csak fél órát várakoztattak, bár akkor már irodáig sem jutottam, a várakozóban közölte egy fiatalember, hogy pesten már május óta tart a nyomozás(ott 21000ft a kár), és oda küldjem el a feljelentésem, mert felesleges itt is indítaniuk egy újabb nyomozást. Kedden el is küldtem elsőbbségivel, tértivevénnyel a feljelentést, a tértivevény meg is jött, h átvették a levelet.
Hogyan fog zajlani ez az ügy?
honnan tudom, h van-e bármi fejlemény benne, vagy foglalkoznak-e az üggyel?
Tudod hog yfog ez zajlani?
Hog ymajd 5 év múlva kapsz eg ypapírt jó eetben, hogy lezárták az ügyet mert nem jutottak semmire, gyakorlatban pedig már most a kukában van a feljelentésed, tudod náluk az az iktatója az olyan ügyeknek amikkel elsőre nem lehet semmit kezdeni ....
prohardveren történt, hirdetésre érdeklődtem, majd privát üzenetekben ledumáltuk, h utalom a pénzt, küldi a cuccot. utaltam, de nem jött a cucc.
bankszámlaszáma is megvan, az alapján feltételezem, h hamar vissza nyomozható
de mivel debrecenből a pesti x. kerületi rendőrségre kellett postáznom a feljelentésem, honnan tudjam,h foglalkoznak-e vele egyáltalán?
vagy h nem-e lett rögtön kuka...
május óta megy ugyan az az ember ellen egy ugyan ilyen eljárás, ott 21ezer az okozott kár.
azzal össze kellene, h csatolják, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!